Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Exclusieve bubbels

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina

Exclusieve champagnepakketten

Wij gespecialiseerd in de mooiste en meest unieke champagne pakketten. Wij leveren deze Franse bubbels in vele soorten geschenkverpakkingen, met of zonder glaswerk. Door een directe samenwerking met bijvoorbeeld Moët & Chandon kunnen wij een uniek aanbod aanbieden zoals Limited Editions en andere exclusieve flessen.

Naast het bekende champagnehuis Moët & Chandon zijn wij ook leverancier van onder andere Dom Perignon en Ruinart. Bij het bestellen van je pakket kan je een persoonlijk kaartje toevoegen, dat maakt de Qeuze nog makkelijker.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten je verder helpen. Samen met de wijnspecialist helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via mail helpdesk@qeuze.com.

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, cocktails, delicatessen en onze geschenken zoals de champagne pakketten. Schrijf je hier in.