Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Koningsdag

Koningsdag
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina

Laat je inspireren voor Koningsdag

Oranje boven! Koningsdag valt in de top 5 van populairste feestdagen en we vieren deze dag uitgebreid. We struinen marktjes af met de kinderen, gaan juist zonder kinderen naar een feestje of nodigen vrienden thuis uit. Wat je ook gaat doen, Qeuze zorgt voor wat culinaire inspiratie. Op Koningsdag kan je los gaan met verschillende gin-tonics of cocktails. Natuurlijk alles met een oranje tintje. Drink je liever rosé? De oranje-roze rosé van Miraval is perfect om samen te proosten op de Koning. Gezellige dag namens het Qeuze team!

Culinaire momenten

Welke wijn schenken we met Koningsdag en tijdens het kerstdiner of wat wordt de culinaire invulling van het Paasontbijt? Op deze en vele andere vragen geven wij een passend antwoord. Selecteer een bijzonder moment en ontdek originele bijbehorende producten.

Culinair advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en inspiratie voor bijzondere momenten. Schrijf je hier in!