Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Dranken

Dranken
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 588

per pagina
 1. SALE
  Abuelo Anejo Rum (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 13,95
 2. SALE
  Alidor Gin (50cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 29,95
 3. SALE
  Alkkemist gin (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 46,50 Speciale prijs € 44,95
 4. SALE
  Bacardi Anejo Cuatro (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 25,95 Speciale prijs € 24,95
 5. SALE
  Bacardi Carta Blanca (1,5L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 30,95 Speciale prijs € 29,95
 6. SALE
  Bacardi Carta Blanca (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 19,50 Speciale prijs € 16,95
 7. SALE
  Bacardi Carta Negra (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,50 Speciale prijs € 20,50
 8. SALE
  Bacardi Carta Oro (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 22,50 Speciale prijs € 21,50
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 588

per pagina

Gedistilleerde dranken

Gedistilleerde dranken zijn op dit moment de trend. Qeuze.com biedt een online assortiment aan zoals: gin, vodka, vermouth, cognac, brandy, whiskey en grappa. U besteld nu online makkelijk en snel de beste merken. Qeuze.com is onder andere leverancier van Hennessy, Belverdere Vodka en van Dyck. De specialisten van Qeuze hebben een mooie selectie gemaakt. Naast de grote selectie hebben wij ook een volledig aanbod in cocktail accessoires, glazen en bar tools. Alles voor de perfect serve. En bent u op zoek naar een ideaal cadeau of relatiegeschenk dan helpen wij u graag verder. Wij leveren onder andere diverse gin & tonic pakketten, likeuren en whiskeys.

Ook de sterke dranken van Nederlandse bodem worden bij Qeuze aangeboden. Zo hebben wij een samenwerking met het Utrechtse jenevermerk Staffhorst en de Amsterdams VanDyck Spirits. Een grote Qeuze dus voor elke gelegenheid en elke smaak.

Bestellen zonder transportkosten

Qeuze.com verkoopt niet alleen de mooiste wijnen en champagnes maar ook de beste sterke dranken. Bestel nu online gemakkelijk en snel tegen speciale prijzen de sterke dranken. Qeuze.com is officieel geregistreerd als online slijterij waardoor het de mogelijkheid heeft om sterke dranken aan te bieden en online te verkopen. Door de centrale ligging van ons magazijn kunt u uw bestelling ook gemakkelijk en zonder kosten ophalen in Vianen. Bij Qeuze.com bestelt u online de merken als Tanqueray, Bobby’s, Hendrick’s en Bombay Sapphire.

Sterke drank voor de horeca en zakelijke markt.

Qeuze heeft een speciale zakelijke afdeling voor de verkoop van sterke dranken aan de horeca (café / bar / restaurants) en business to business. Met een zakelijk account kunt u direct bij onze verkoop bestellen en geniet u van een aantal extra voordelen. Meer lezen over de mogelijk van zakelijk kopen? Klik dan hier voor aanvullende informatie. U kunt zich hier ook direct registreren en een account aanvragen. 

Advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met onze specialisten helpen wij u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, gin & tonic, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in!