Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Werken bij Qeuze

Achter het succes van Qeuze staat een team van gemotiveerde en gepassioneerde professionals met veel affiniteit voor culinaire producten. Als team zijn wij bezig de markt van wijnen, dranken, delicatessen en cadeaugeschenken te veroveren. Dit doen wij door te vertrouwen op onze eigen smaak. Uiteraard zijn we er als geen ander van bewust dat smaken veranderen en daarmee ook de markt. Daarom zijn we bij Qeuze doorlopend op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en producten door goed te blijven luisteren naar onze klanten en leveranciers. Naast onze samenwerking met deze leveranciers vervullen wij ook de rol van importeur voor diverse merken en hebben wij een aantal eigen merken in het portfolio zoals BAR collection, i'TRE delicatessen en TROAST. koffie.

Het Qeuze kantoor en magazijn staan in Vianen, ideaal gelegen in het midden van Nederland en gemakkelijk te bereiken. Ons uitzicht is groen en ons pand is duurzaam gebouwd. Andere voordelen? Zowel de koffie die we drinken als de wijn bij de vrijmibo hebben we zelf geselecteerd en smaken natuurlijk voortreffelijk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek met gemotiveerde mensen die onze passie voor wijnen, dranken en mooie delicatessen delen. We raken hier namelijk niet over uitgepraat!

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Heb je vragen over de openstaande vacatures of wil je graag een open sollicatie sturen? Mail dan naar werken@qeuze.com