Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Blog

 1. Wijnen & cocktails bij de barbecue

  Wijnen & cocktails bij de barbecue

  We hebben weer zomerse temperaturen in Nederland, dat betekent automatisch ook dat het barbecue seizoen is begonnen. Maar welke wijn past er nou het beste bij de meest favoriete barbecuegerechten? Onze wijnspecialist heeft de beste wijnen en cocktails uitgezocht. 

  Lees meer »
 2. Wijn met hout – wat houdt dat in?

  Wijn met hout – wat houdt dat in?

  Als je je een beetje met wijn bezig gaat houden dan heb je waarschijnlijk wel eens de uitspraken ‘die wijn heeft hout gehad’ of ‘je proeft duidelijk de houtrijping in deze wijn’ gehoord. Best begrijpelijk dat je daar geen hout van snapt. We leggen je in deze blog graag uit wat het betekent als wijn houtrijping heeft gehad en hoe je dat kunt proeven.

  Lees meer »
 3. Ontdek onze eigen BAR wijnen

  Ontdek onze eigen BAR wijnen

  Aan de bar ontstaan vaak de beste ideeën. Dit hebben wij zelf ook ervaren. Na een zoveelste proefsessie met niet zulke lekkere wijnen ontstond het idee om een eigen lijn wijnen te ontwikkelen. Inmiddels verkopen we al ruim twee jaar met veel trots de wijnen van BAR collection. In deze blog lees je meer over onze eigen wijn.

  Lees meer »
 4. Met deze drankjes tel je af tot oud en nieuw

  Met deze drankjes tel je af tot oud en nieuw

  Oudejaarsdag is een magische dag. We laten het oude jaar achter ons en verwelkomen het nieuwe jaar. Geniet met deze drankjes van de laatste paar uren die 2021 telt en proost met elkaar op 2022.

  Lees meer »
 5. Wijnarrangementen voor thuis bij het kerstdiner

  Wijnarrangementen voor thuis bij het kerstdiner

  Wil je deze Kerst genieten van een diner inclusief wijn zoals je dat normaliter in een restaurant zou doen? Bij ons vind je verschillende wijnarrangementen die te bestellen zijn voor thuis. Deze wijnarrangementen bevatten elk zes gastronomische wijnen die samengesteld zijn door onze wijnspecialist. Zij helpt je daarnaast met bijpassende gerechten voor een culinair kerstdiner.

  Lees meer »
 6. Originele Sinterklaascadeaus voor volwassenen

  Originele Sinterklaascadeaus voor volwassenen

  Sinterklaas een kinderfeest? Zeker niet! Voor volwassenen is de feestdag misschien iets minder spannend dan voor kinderen, maar het uitpakken van cadeaus blijft voor alle leeftijden leuk. Wij spelen dit jaar graag voor hulpsinterklaas en geven je tips voor originele Sinterklaascadeaus.

  Lees meer »
 7. Vier Wereld Koffiedag met TROAST. koffie!

  Vier Wereld Koffiedag met TROAST. koffie!

  Vrijdag 1 oktober is het Wereld Koffiedag 2021. We drinken zo graag koffie, dat koffie best een eigen feestdag verdient, daarom vieren we deze! Wat drinken we om de dag te beginnen, wat staat er op tafel tijdens een vergadering en wat moet ons troosten? Een wereld zonder koffie kan je je niet voorstellen en is ook een sociaal moment. 

  Lees meer »
 8. Bruisend de nazomer in met Moët & Chandon Ice Impérial

  Bruisend de nazomer in met Moët & Chandon Ice Impérial

  De meteorologische zomer is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat het geen mooi weer kan zijn in september. We hopen namelijk nog een knipoog van de zon te zien! Genieten van deze mooie nazomer doe je met Moët & Chandon Ice Impérial.

  Lees meer »
 9. Smakelijke borreltips voor het EK

  Smakelijke borreltips voor het EK

  Met deze borreltips scoor je tijdens het EK punten bij vrienden en familie, maar hoef je geen moment van de wedstrijd te missen. En als de spanning naar je hoofd stijgt, koel je af met een verfrissend drankje. Lees snel verder voor de lekkerste oranje producten uit ons assortiment.

  Lees meer »
 10. Als beste getest: winnende rosés van 2021

  Als beste getest: winnende rosés van 2021

  Op vrijdag 21 mei vond onze Rosé Test 2021 plaats in ons proeflokaal te Vianen. Onze top rosés werden blind geproefd en beoordeeld door een extern proefpanel bestaande uit wijnliefhebbers. In deze blog lees je alles over deze test en de winnende rosé van 2021! Zelf ook een Rosé Test doen? Haal de Proefdoos ‘Rosé Test’ in huis en nodig je vrienden uit voor een proefsessie!

  Lees meer »