Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Blog

 1. Killer shots voor een Happy Halloween 2021!

  Killer shots voor een Happy Halloween 2021!

  De maand oktober is onderweg richting de duisternis. De klok wordt een uur terug gezet, de blaadjes vallen van de boom en we naderen onze grootste nachtmerrie op 31 oktober 2021, Halloween! Daarom hebben we deze keer een b(oo)log vol angstaanjagende Halloween shotjes. Durf jij het aan?

   

  Lees meer »
 2. Vier Wereld Koffiedag met TROAST. koffie!

  Vier Wereld Koffiedag met TROAST. koffie!

  Vrijdag 1 oktober is het Wereld Koffiedag 2021. We drinken zo graag koffie, dat koffie best een eigen feestdag verdient, daarom vieren we deze! Wat drinken we om de dag te beginnen, wat staat er op tafel tijdens een vergadering en wat moet ons troosten? Een wereld zonder koffie kan je je niet voorstellen en is ook een sociaal moment. 

  Lees meer »
 3. Bruisend de nazomer in met Moët & Chandon Ice Impérial

  Bruisend de nazomer in met Moët & Chandon Ice Impérial

  De meteorologische zomer is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat het geen mooi weer kan zijn in september. We hopen namelijk nog een knipoog van de zon te zien! Genieten van deze mooie nazomer doe je met Moët & Chandon Ice Impérial.

  Lees meer »
 4. Culinair uitstapje naar onze leverancier

  Culinair uitstapje naar onze leverancier

  De leverancier van onze heerlijke i'TRE notenmixen en chocoladeblokken is gevestigd in Zeist. In een groot hoekpand is het uitgebreide assortiment netjes uitgestald en kunnen we de verschillende productieprocessen met eigen ogen bekijken. Wij gingen onder het mom van culinair uitstapje langs om meer te weten te komen over de productie van onze borrelsnacks en chocolade-assortiment.

  Lees meer »
 5. Smakelijke borreltips voor het EK

  Smakelijke borreltips voor het EK

  Met deze borreltips scoor je tijdens het EK punten bij vrienden en familie, maar hoef je geen moment van de wedstrijd te missen. En als de spanning naar je hoofd stijgt, koel je af met een verfrissend drankje. Lees snel verder voor de lekkerste oranje producten uit ons assortiment.

  Lees meer »
 6. Als beste getest: winnende rosés van 2021

  Als beste getest: winnende rosés van 2021

  Op vrijdag 21 mei vond onze Rosé Test 2021 plaats in ons proeflokaal te Vianen. Onze top rosés werden blind geproefd en beoordeeld door een extern proefpanel bestaande uit wijnliefhebbers. In deze blog lees je alles over deze test en de winnende rosé van 2021! Zelf ook een Rosé Test doen? Haal de Proefdoos ‘Rosé Test’ in huis en nodig je vrienden uit voor een proefsessie!

  Lees meer »
 7. Extreem weer in de wijngaard

  Extreem weer in de wijngaard

  Wijnboeren in delen van Europa hebben momenteel slapeloze nachten vanwege de ongewone koude temperaturen voor de tijd van het jaar. De wijnstokken zijn na een milde winter ontwaakt uit hun winterslaap en hebben nieuwe knoppen gekregen die zich ontwikkelen tot druiventrossen. Vorst is in deze fase enorm schadelijk voor de wijnstok, maar wat kan die wijnboer daar nou aan doen? Dat lees je in deze blog.

  Lees meer »
 8. Culinaire wijn uit Noord-Italië in de spotlights

  Culinaire wijn uit Noord-Italië in de spotlights

  Je mag van ons als culinair warenhuis wel verwachten dat wij culinaire wijnen in het assortiment hebben. Eén van onze favoriete landen voor dit type wijnen is Italië. Daarom zijn we heel blij te melden dat we onlangs het assortiment hebben aangevuld met een aantal culinaire topwijnen uit het Noorden van Italië. In deze blog leggen we uit wat een culinaire wijn is en adviseert onze wijnspecialist bij welke gerechten onze nieuwe wijnen goed passen.

  Lees meer »
 9. Deze bubbels drink je tijdens oud en nieuw

  Deze bubbels drink je tijdens oud en nieuw

  Geen vuurwerk dit jaar? Dat is een extra reden om lekker veel kurken te laten knallen! De feestdagen zijn het moment voor bubbels in alle soorten en maten. Dit maakt kiezen soms lastig. We geven je in deze blog een aantal sprankelende tips.

  Lees meer »
 10. Top 10 geschenken voor de feestdagen

  Feestdagen

  Op zoek naar een cadeau, maar je hebt geen inspiratie? In deze blog vind je onze top 10 geschenken voor de feestdagen. Er zit vast iets tussen dat in de smaak valt! Je kan deze pakketten ook zakelijk bestellen. Mail dan naar zakelijk@qeuze.com.

  Lees meer »