Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Speciale momenten

Winkelmogelijkheden
Categorie
 1. Verjaardag 32
 2. Moederdag 21
 3. Vaderdag 15
 4. Huwelijk 22
 5. Zwanger 10
 6. Goud waard 14
 7. Nieuwe woning 27
 8. Geslaagd 32
 9. Jubileum 19
 10. Beterschap 2
 11. Bedankt 17
Speciale momenten
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cadeau's voor speciale momenten

Op zoek naar een origineel geschenk voor een speciaal moment ? Bij Qeuze heeft u een ruime keuze aan leuke pakketten en geschenken. Wat denkt u van een vers gerookte zalm, olijfolie of een mooi wijnpakket.

Wijnpakketten & delicatessen

Qeuze.com heeft een mooi aanbod aan pakketten voor de online verkoop. U besteld gemakkelijk online de mooiste pakketten en zijn al per stuk te bestellen. Onze prachtige selectie in wijnen, delicatessen en keuken accessoires zorgen ervoor dat we u, maar ook eventueel uw familie, buren, vrienden of collega's zullen verrassen. 

Ruime Qeuze om cadeau te geven

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze food specialisten hebben daarom gezamenlijk de mooiste delicatessen pakketten ontwikkeld. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de leveranciers schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn in Vianen. Wij leveren pakketten met de mooiste delicatessen zoals truffels, kaviaar, zalm en olijfolie. Voor elke smaak en prijsklasse een pakket.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze geschenken. Schrijf je hier in!