Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Horeca

 

QEUZE VOOR DE HORECA

Café, brasserie en restaurants

 

Wij leveren wijnen, sterke dranken en delicatessen binnen de horeca aan onder andere café, bar, brasserie, restaurants en kantines. Of het nu gaat om een heerlijke huiswijn of de invulling van een wijnkaart op sterren niveau, wij hebben wijnen in alle prijsklasse. Onze specialisten denkt graag met u mee met de invulling. Mocht u interesse hebben in onze producten dan maken wij graag een afspraak met u. Dit kan natuurlijk in onze Senslounge maar we komen ook graag bij u langs. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch via 030 6000355.

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een speciaal horeca assortiment

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

√ Eigen merken
Wij importeren veel producten zelf.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Onze huiswijnen voor in de horeca

Uw gasten vragen steeds meer kwaliteit en onderscheid van u als horeca ondernemer. De laatste jaren zien we dat steeds meer café’s en brasserieën kiezen voor een betaalbare huiswijn van hogere kwaliteit. Vaak blijft het dan ook niet bij alleen rood en wit maar wil men ook nog een keuze bieden. Bij Qeuze Zakelijk weten we daar alles van en hebben we een mooie selectie van eigen import wijnen van hoge kwaliteit, lage prijs en met commerciële smaken.

 

De wijnkaart

Met welke wijnen maak je de beste wijn / spijs combinatie ? Hoe adviseren wij onze gasten welke wijn het beste past bij het gerecht ? Op deze en andere vragen kunnen wij u helpen. Qeuze denkt graag met u mee en we gaan met alle plezier met uw chef en wijnspecialist zitten om een wijnkaart op maat te maken. Inclusief de wijn van de maand en voor uw speciale gasten met eigen wensen.

 

Sterke dranken inkopen

Met met meer dan 2000 soorten sterke drank in ons pakket zijn wij een totaal aanbieder op gebied van spirits. Wij bieden een groot aanbod in dranken zoals Gin, Whiskey en likeuren. Naast dit complete aanbod bieden wij ook vele bar accessoires zoals cocktailbenodigdheden en glaswerk. Een totaal oplossing dus voor alle dranken en cocktails in uw horeca gelegenheid.

 

Smaakvolle delicatessen voor in de Horeca

Een chefkok is continue op zoek naar de mooiste delicatessen om zijn of haar gerechten bijzonder te maken. Qeuze heeft een uitgebreide selectie aan ambachtelijke producten voor de lunch, borrel of diner. Zo werken wij samen met i’TRE delicatessen en kopen wij de Pata Negra hammen rechtstreeks in Spanje. Wat dacht u van een heerlijke vers gerookte zalm volgens traditioneel recept met onze inmiddels beroemde Mosterd Dille saus. Of de olijfolie rechtstreeks uit Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland. Zoekt u het hoger op dan hebben wij diverse soorten kaviaar en vele truffelproducten. Mocht u interesse hebben in onze delicatessen dan maken wij graag een afspraak met u om wat producten door te proeven.

 

Training en advies

Uw wijnselectie is meer dan een drankje, het is uw visitekaartje van het bedrijf. Het blijft bij ons dan ook niet bij een aanbod in wijnen, wij trainen uw personeel op locatie of in ons proeflokaal en zorgen ervoor dat u uw omzet en marge ziet verhogen. Wij verzorgen trainingen op basis niveau en specialisten niveau. Uiteraard proeven we dan ook gelijk uw wijnselectie en vertellen we de storytelling van de wijnen wat u aan tafel kunt doorgeven.

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.