Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Wijnen met glazen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wijnpakket inclusief wijnglazen

Ben je op zoek naar een Wijnpakket met een wijn en 2 mooie wijnglazen dan ben je bij Qeuze op het juiste adres. Onze wijnspecialisten hebben een mooie selectie wijngeschenken samengesteld in een luxe wijnkist of cadeau verpakking. De wijngeschenken van Qeuze zijn ideaal als cadeau voor elke gelegenheid. Bij Qeuze hebben we samen met onze wijnspecialist een mooie selectie gemaakt van de beste wijnen, champagnes en mousserende wijnen om cadeau te geven. Wij leveren wijngeschenken particulier, maar ook zakelijk als relatiegeschenk. Meer weten over de zakelijke oplossingen? Neem dan contact op met onze helpdesk. 

Advies nodig

Ben je op zoek naar iets wat past bij jouw smaak, geef je een uitgebreid diner of zoek je iets voor een bijzondere gelegenheid? Onze specialisten denken graag mee. Zij helpen je de perfecte culinaire invulling te geven aan elk moment.

Personaliseren

Het is mogelijk om bij onze geschenken een persoonlijk kaartje toe tevoegen. Tijdens het bestellen kan je deze optie selecteren. Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om wijnkisten en glazen te graveren. Meer informatie hierover kan je terugvinden op onze speciale zakelijke website www.proost.online

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat je bestelling veilig afgeleverd wordt. Mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen.