Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

VrijMiBo pakketten

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina

VrijMiBo pakketten

De vrijdagmiddagborrel, ofwel de VrijMiBo, is een moment om met collega's het weekend in te luiden en even te ontspannen na een drukke werkweek. Met onze VrijMiBo pakketten zorg je voor een gezellige en smakelijke borrel op kantoor of thuis. Qeuze heeft een aantal mooie pakketten samengesteld met bijvoorbeeld een borrelwijn, notenmix en olijven.

Wil je de VrijMiBo pakketten een persoonlijk tintje geven? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen een persoonlijk kaartje toevoegen aan de pakketten. Zo geef je een uniek en origineel geschenk aan je collega's of relaties, dat zeker gewaardeerd zal worden. 

Snelle levering en uitstekende service

Onze VrijMiBo pakketten worden snel en zorgvuldig geleverd, zodat je altijd op tijd bent voor de borrel. Mocht je vragen of speciale verzoeken hebben, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen. Geniet van een gezellige en smakelijke VrijMiBo met onze pakketten!

Borrelen zonder gedoe

Velen zullen dit waarschijnlijk wel herkennen: je hebt een lange werkweek achter de rug, het weekend is begonnen en de vrijdagborrel staat in de planning. Maar wat ga je bestellen en wat voor borrelhapjes ga je neerzetten. Het idee alleen al om het te regelen is voor velen al een reden om in de stress te schieten. Qeuze heeft hiervoor een oplossing. De borrelbox is gemakkelijk online te bestellen en kan verzonden worden of afgehaald worden in Vianen. Elke box bevat een aantal heerlijke producten met  bijpassende drank. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel, zondagmiddag of gewoon handig om in huis te hebben.

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van onze Vrijmibo pakketten. Schrijf je hier in.