Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Kaviaar & zalm

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kaviaar & zalm pakketten

Op zoek naar een cadeau met de smaak van echte luxe? Dan zijn onze kaviaar en zalm pakketten zeker een aanwinst. Wij verkopen kaviaar pakketten met diverse soorten kaviaar zoals de Baeri, Asetra, Perle en Beluga online staan. Het zwarte goud wordt beschouwd als een exclusieve delicatesse. Niet alleen de smaak maar ook de uitstraling geeft het gevoel van pure luxe. 

Kaviaar is al eeuwenlang een symbool van luxe, verfijning en exclusiviteit. Ons assortiment biedt een selectie van de beste en meest verantwoorde kaviaar, zodat je kunt genieten van deze bijzondere delicatesse op een duurzame en bewuste manier.

Ambachtelijk gerookte zalm

Wekelijks rookt i'TRE misschien wel de mooiste en lekkerste zalm van Nederland. Onze horeca klanten en vele visspeciaalzaken zijn inmiddels al overtuigd van de kwaliteit van deze zalm. Alleen de beste producten worden door onze chefkok geselecteerd. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor deze luxe delicatessen, het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur geleverd. Qeuze verkoopt de zalm het hele jaar door, verpakt in een mooie luxe enveloppe of zelfs een gekoelde box voor de hele zijde. Speciaal voor bij de gerookte zalm adviseren wij de Mosterd Dille saus van i'TRE. Een echte ambacht.