Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Prosecco

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Prosecco pakketten

Wat is er feestelijker dan te proosten met een glaasje bubbels? Onze Prosecco pakketten zien we dan ook vaak besteld worden voor een borrel, feestje of als cadeau. Prosecco pakketten is niet alleen een stuk goedkoper dan champagne pakketten, het is vaak ook een stuk toegankelijker voor velen. Doordat de prosecco vaak wat meer suiker bevat is hij prima inzetbaar bij de borrel. 

Deze Italiaanse mousserende wijn is het lekkerste als hij koud gedronken wordt en is goed bruikbaar als aperitief of bij vis of salade. Qeuze.com levert de Prosecco als frizzante of als spumante. De Spumante is de Italiaanse benaming voor een mousserende wijn die meer dan drie bar druk bevat. Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is. De prosecco is online te bestellen bij Qeuze.com van verschillende merken. Wij leveren onder andere de Black & Bianco, Bottega en de Follador Prosecco.

Qeuze.com is van oudsher al het beste adres voor de mousserende wijnen. U besteld online gemakkelijk de mooiste wijnen van de bekenste wijnhuizen. Niet alleen als het gaat om prosecco pakketten, maar ook voor de champagne pakketten en de cava pakketten bent u op het juiste adres. Mocht u een fles zoeken met een unieke uitstraling, bekijk dan eens de Limited Editions van Veuve Clicquot en Moët & Chandon.

Online prosecco pakketten kopen

Qeuze.com heeft niet alleen een groot aanbod aan mousserende wijnen, wij bieden de wijnen ook nog eens voor scherpe prijzen aan. De mooiste mousserende wijnen besteld u dus gemakkelijk en veilig online bij Qeuze.com

Prosecco advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij u graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van de mooiste prosecco geschenken. Schrijf je hier in!