Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Halloween

Halloween
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Griezelige cadeaus voor Halloween

Versierde pompoenen, skeletten, kinderen langs de deuren die “Trick or Treat” roepen. We hebben het natuurlijk over Halloween. Een feest dat in populariteit toeneemt. Zin om mee te griezelen? Je vindt hier verschillende producten voor bloederige cocktails, maar ook heerlijke wijn voor bij een pompoenrisotto bijvoorbeeld. Bij Qeuze hebben we een geweldig assortiment aan culinaire geschenken met een griezelig tintje. 

Kies bijvoorbeeld uit onze selectie van mysterieuze en duistere wijnen, zoals een dieprode wijn of een gitzwarte fles bubbels. Combineer dit met een set griezelige wijnglazen of een stijlvolle wijnopener.

Maak je Halloween culinaire cadeau compleet met een gepersonaliseerd kaartje en je hebt het perfecte geschenk voor deze griezelige tijd van het jaar.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van de griezelige cadeaus voor halloween.  Schrijf je hier in!