Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Qeuze om te schenken

Ben je op zoek naar een uniek en verrassend cadeau? Dan ben je bij Qeuze aan het juiste adres! Wij zijn dé online specialist in geschenken zoals wijnpakketten, champagne, borrelpakketten en cocktailpakketten. Met ons brede assortiment bieden wij voor elk budget en elke gelegenheid de perfecte optie. Lees snel verder en ontdek wat Qeuze te bieden heeft.

 

Onze visie

Bij Qeuze geloven we dat het vinden van het perfecte cadeau een feestje op zich is. Daarom hebben we ons assortiment met zorg samengesteld om jou de meest unieke en verrassende opties te bieden. Van prachtige wijnhuizen tot exclusieve champagnemerken en ambachtelijke borrelhapjes, elk product is met liefde uitgekozen en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. De geschenken van Qeuze bestaan altijd uit 4 kenmerken: Uniek, kwaliteit, gemak maar vooral lekker!

lekker

LEKKER

Ons assortiment is gebaseerd op een aantal criteria. Het moet allereerst lekker zijn. Dit is het aller belangrijkst bij de selectie.

uniek

UNIEK

We verkopen niet alleen de wijn, maar ook de bijpassende pata negra en glazen. Voor de perfect serve bieden we niet alleen de gin, maar ook de tonic en bijbehorende cocktail accessoires.

kwaliteit

KWALITEIT

We willen zoveel mogelijk mensen bewust laten genieten van kwalitatieve smaken en producten. Het liefst ambachtelijk en van lokale leveranciers. 

gemak

GEMAK

De pakketten zorgen ervoor dat je een makkelijke Qeuze kan maken, niet alleen voor jezelf maar ook om weg te geven.