Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Qeuze | Gemaakt voor de fijnproever Kwaliteit.Genieten.Smaak.

Qeuze is het culinaire warenhuis van de Benelux. Wij verkopen alles op gebied van wijnen, champagnes, sterke dranken, delicatessen en culinaire geschenken. Wij leveren culinaire producten zoals wijnen, spirits, delicatessen en non-food aan horeca, B2B en speciaalzaken. Ons assortiment staat uit meer dan 4000 producten. Vanuit het midden van het land leveren wij door heel Nederland.

 

Onze visie

Keuze met een Q van Quality. Tegenwoordig zijn we te druk om nog tijd door te brengen in de keuken, toch zijn we ervan bewust dat we lekker willen eten en drinken. Gelukkig kiezen we met z'n alle tegenwoordig wel voor kwaliteit. Qeuze is de oplossing voor iedereen die snel klaar wil zijn met shoppen en daardoor tijd besparen die je kan gebruiken om langer te genieten. Qeuze is een bedrijf dat je niet in een hokje kan stoppen. Wij zijn een combinatie van slijterij, eetwinkel en cadeauwinkel. Je vindt bij ons een assortiment van bekende merken, lokale ( ambachtelijke ) producten en een aantal eigen labels. De producten van Qeuze bestaan altijd uit 4 kenmerken: Uniek, kwaliteit, gemak maar vooral lekker!

lekker

LEKKER

Ons assortiment is gebaseerd op een aantal criteria. Het moet allereerst lekker zijn. Dit is het aller belangrijkst bij de selectie.

uniek

UNIEK

We verkopen niet alleen de wijn, maar ook de bijpassende pata negra en glazen. Voor de perfect serve bieden we niet alleen de gin, maar ook de tonic en bijbehorende cocktail accessoires.

kwaliteit

KWALITEIT

We willen zoveel mogelijk mensen bewust laten genieten van kwalitatieve smaken en producten. Het liefst ambachtelijk en van lokale leveranciers. 

gemak

GEMAK

De pakketten zorgen ervoor dat je een makkelijke Qeuze kan maken, niet alleen voor jezelf maar ook om weg te geven.