Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Fever Tree

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fever-Tree kopen

Fever-Tree creëert mixers die 's werelds beste sterke dranken moeten kunnen aanvullen. Dit resulteert in een onderscheidend en divers assortiment soft drinks van premium kwaliteit.

Over Fever-Tree

Fever-Tree Indian Tonic Water is officieel in 2005 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. De naam Fever-Tree komt af van de Cinchona boom waarin quinine, een belangrijk ingrediënt voor tonic, is gevonden. Quinine gaat koorts tegen. Van cruciaal belang is dat er geen kunstmatige zoetstoffen, conserveermiddelen of aroma's worden toegevoegd. Sinds lancering hebben ze elk jaar een nieuw product gelanceerd, die elk een soortgelijke onverschrokken houding hebben op het verkrijgen van kwaliteit botanische producten. Het resultaat is een aantal heerlijke drankjes om op zichzelf te mengen of te genieten.

Fever-Tree bestellen bij Qeuze

Fever-Tree bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Soft drinks kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Fever-Tree ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de soft drinks te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Fever-Tree?

Wil je meer weten over Fever-Tree, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.