Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Bernardus

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bernardus kopen

Bernardus is een wijnhuis in Amerika en staat bekend om zijn stevig houtgerijpte Chardonnay. Deze witte wijn is uitgegroeid tot een cultwijn dankzij de constante kwaliteit.

Over Bernardus

Oprichter Bernardus (Ben) Pon had ongeveer elke plek ter wereld kunnen kiezen om Bernardus Winerey te vestigen, maar koos heel bewust voor Carmel Valley in Californie. Overtuigd van de perfecte ligging van de wijngaarden, de adembenemende schoonheid van het landschap en de ideale omstandigheden stelde de heer Pon als doel wijnen te produceren die zouden kunnen wedijveren met de grootsten ter wereld. Meer dan een kwart eeuw later bereikte hij dat niet alleen met zijn eigen Bordeaux-blend, genaamd Marinus (naar zijn middelste naam), maar tevens met een krachtige portefeuille van Pinot Noir, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Sinds het overlijden van Ben in september 2019 is Bernardus Winery overgenomen door zijn zakenpartner Robert van der Wallen. Hij begrijpt Bens visie en het belang om met dezelfde passie wijnen te blijven produceren.

Bernardus bestellen bij Qeuze

Bernardus bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Wijn kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Bernardus ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de wijn te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Bernardus?

Wil je meer weten over Bernardus, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.