Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Bailey's

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bailey's kopen

Van 's werelds eerste roomlikeur tot 's werelds meest geliefde sterke drank. Bailey's is niet meer weg te denken uit het assortiment likeuren. De combinatie van room, Ierse whiskey en heerlijke chocolade- en vanille-aroma's zorgen voor puur genot.

Over Bailey's

Baileys is opgericht in 1974 door David Dand. Samen met een team van technische experts, David Gluckman, Tom Jago, Steve Wilson en MacMcPherson, begon David aan het creëren van het Baileys-recept: een mix van twee van de meest heerlijke ingrediënten van Ierland, zuivelroom en whisky. De allereerste versie van het Baileys-recept werd gecreëerd met een gewone keuken mixer. Ondanks dat dit al heerlijk was, kwam het winnende recept echter niet bepaald gemakkelijk. Room en whiskey met elkaar combineren in één fles zonder dat ze scheiden van elkaar is erg lastig. Na drie jaar proeven en experimenten was daar eindelijk het winnende recept; de eerste roomlikeur ter wereld!

Bailey's bestellen bij Qeuze

Bailey's bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Likeur kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Bailey's ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de likeur te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Bailey's?

Wil je meer weten over Bailey's, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.