Webshop keurmerk

Zakelijk

 

relatiegeschenken

Retail kanaal

 

 

Horeca

 

 

Nieuws

Zakelijk

 

 

Hulp nodig

 

 

Zakelijk bestellen en inkopen

De producten van Qeuze zijn perfect om ook zakelijk te gebruiken. Wij leveren o.a. aan vele horeca gelegenheden, winkels en business to business. Ons zakelijke team staat klaar om je verder te helpen met een passende offerte en een deskundig advies. Meer weten ? Bel of mail ons dan op 030-6000355 ( zakelijk nummer ) of mailen naar zakelijk@qeuze.com.  Direct een zakelijk account maken kan nauurlijk ook, klik hiervoor op deze link: Zakelijk account maken >>

 

 


 

>> DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN <<

 

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een speciaal horeca assortiment

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

√ Eigen merken
Wij importeren veel producten zelf.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Qeuze in de horeca

Wij leveren wijnen, sterke dranken en delicatessen binnen de horeca aan onder andere café, bar, brasserie, restaurants en kantines. Of het nu gaat om een heerlijke huiswijn of de invulling van een wijnkaart op sterren niveau, wij hebben wijnen in alle prijsklasse. Onze specialisten denkt graag met u mee met de invulling.

 

Meer over de Horeca mogelijkheden >>

 

 

Speciaalzaken

Qeuze voor de Specialist

Qeuze is al jarenlang de leverancier bij de Nederlandse speciaalzaken zoals viswinkels, cadeaushops en leverancier aan (online) winkels. Van kaviaar voor de viswinkels tot wijnen voor de slagerij en kaaswinkel. Onze specialisten denken graag met u mee over de invulling.

 

Meer over de speciaalzaak mogelijkheden >>

 

 

relatiegeschenken

Qeuze in relatiegeschenken

Al meer dan 12 jaar zijn wij binnen de Buspro Group actief op de Business to Business markt. Onze producten zijn dan ideaal voor elke vorm van b2b. Van spaarprogramma tot incentive, van relatiegeschenk tot kerstpakket. Binnen elk segment van ons aanbod hebben wij een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een mooie fles champagne, heerlijke olijfolie of juist een luxe whiskey of cognac.

 

Meer over de relatiegeschenken >>

 

 

giftcards

Qeuze giftcards

De meest gegeven relatiegeschenk is nog steeds een fles wijn, maar wat is de smaak van jou klant, relatie of personeel. Met de Qeuze giftcards geef je de ontvanger zelf de keuze. En kiest men liever voor een mooie fles Gin, prosecco of fles olijfolie, dan is dat uiteraard geen probleem. Je bepaald namelijk zelf wat je kiest. Met de qeuze giftcard kan je online uit meer dan 1.000 smaakvolle producten kiezen. Dat is nog eens een Qeuze. Uiteraard bieden wij veel creatieve oplossingen voor het geven van een giftcard. Naast de plastic versie kunnen wij de bon ook personaliseren en bouwen wij een bijpassende landingspagina..

 

Meer over de giftcards >>

 

 

 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.

 

Algemene voorwaarden voor zakelijke klanten.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden voor zakelijke aankopen ( link naar de pagina )