Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

Wegens drukte bij onze vervoerders kan het zijn dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt. Geen tijd verliezen? Afhalen in Vianen is geen probleem.

 

Private Label | Producten met een eigen logo 

Qeuze biedt de mogelijkheid om producten te personaliseren door het toevoegen van een eigen logo of tekst. We voeren de productie uit in ons eigen Foodlab en gebruiken hiervoor een geselecteerd aanbod van de beste producten. We helpen je van A tot Z met het ontwikkelen en uitwerken van jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan eigen glaswerk of cadeauverpakkingen zoals wijnkisten met eigen opdruk. Luxe delicatessen zoals mooie olijfolie zijn ook te bedrukken wat natuurlijk een goede indruk geeft bij je gasten in jouw horeca-zaak. Nieuwsgierig geworden? Lees er meer over op deze pagina of stel je vraag direct aan 1 van de specialisten via zakelijk@qeuze.com.

 

Maak het persoonlijk

Qeuze heeft de mogelijkheid om bij een pakket of product een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit kan door hier een persoonlijk kaartje aan toe te voegen of zelfs een tekst of logo op de verpakking te laten drukken. Een mooi gebaar voor elke gelegenheid.

Eigen logo op olijfolie

EIGEN LOGO TOEVOEGEN

Ben je op zoek naar een smaakvolle manier om je bedrijf te promoten? Met de private label producten van Qeuze zal dit zeker gaan lukken. Wij verzorgen het traject vanaf de producent tot en met het eindresultaat. 

Eigen assortiment

EIGEN ASSORTIMENT

Samen met diverse chefs ontwikkelen wij jou eigen delicatessen zoals sauzen en kruiden. Wij spelen graag in op jouw wensen.

Glaswerk bedrukken

GLASWERK MET LOGO

Bij Qeuze zorgen we ervoor dat je klant of gast bij elke slok even aan je denkt. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van onze dranken en wijnen maar ook omdat we jouw logo op het glas kunnen zetten. 

wijnkist met logo

GESCHENKEN MET LOGO

Maak je cadeau extra speciaal door er een persoonlijke boodschap op te zetten of door je logo op de verpakking te zetten. Wij hebben diverse mogelijkheden om dit voor je te ontwikkelen.  

 

Een aantal voorbeelden van onze producten met eigen logo

 

wijnglas met logo gin Tonic glas cava met eigen label