Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Private Label | Producten met een eigen logo 

Hoe leuk is het om een wijnpakket weg te geven met uw eigen logo of tekst op de wijnkist? Of de olijfolie die op tafel staat voor de gasten voorzien is van de naam van het restaurent. Maak een product persoonlijk door de uitstraling en het etiket aan te passen met je bedrijfslogo. In het Foodlab van Qeuze is dat vanaf nu mogelijk, wij helpen je van A tot Z met het opzetten en ontwikkelen van jou wensen. Bij Qeuze bieden we vele mogelijkheden voor het opzetten van een product voorzien van eigen logo. Wij hebben hiervoor een speciaal geseleteerd aanbod waar dit op mogelijk is. Nieuwsgierig? Lees er meer over op deze pagina of stel je vraag direct aan 1 van de specialisten.

 

Maak het persoonlijk

Qeuze heeft de mogelijkheid om bij een pakket of product een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit kan door een persoonlijk kaartje toe te voegen of zelfs een tekst of logo op de verpakking te laten drukken. Een mooi gebaar voor elke gelegenheid.

Eigen logo op olijfolie

EIGEN LOGO TOEVOEGEN

Ben je op zoek naar een smaakvolle manier om je bedrijf te promoten? Met de private label producten van Qeuze zal dit zeker gaan lukken. Wij verzorgen het traject vanaf de producent tot en met het eindresultaat. 

Eigen assortiment

EIGEN ASSORTIMENT

Samen met diverse chefs ontwikkelen wij jou eigen delicatessen zoals sauzen en kruiden. Wij spelen graag in op jou wensen.

Glaswerk bedrukken

GLASWERK MET LOGO

Bij Qeuze zorgen we ervoor dat je klant of gast bij elke slok even aan je denkt. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van onze dranken en wijnen maar ook omdat we jouw logo op het glas kunnen zetten. 

wijnkist met logo

GESCHENKEN MET LOGO

Maak je cadeau extra speciaal door er een persoonlijke boodschap op te zetten of door je logo op de verpakking te zetten. Wij hebben diverse mogelijkheden om dit voor je te ontwikkelen.  

 

Een aantal voorbeelden van onze producten met eigen logo

 

wijnglas met logo gin Tonic glas cava met eigen label