Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Relatiegeschenken | Culinaire geschenken & giftsKwaliteit.Genieten.Smaak.

Al sinds januari 2005 zijn wij binnen de Buspro Group actief op de Business to Business markt. Onze producten zijn dan ideaal als relatiegschenk. Van relatiegeschenk tot kerstpakket. Binnen elk segment hebben wij een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een mooie fles champagne, heerlijke olijfolie of juist een luxe whiskey of cognac. Naast deze mooie producten hebben wij ook een compleet aanbod aan pakketten. Van wijngeschenken tot gin & Tonic pakketten.

 

Borrelboxen

De trend van dit moment is dan wel de borrelbox om thuis te genieten van een mooi fles wijn, bubbels of bier met een selectie van heerlijke delicatessen voor op de borrelplank. Wij bieden een breed aanbod aan culinaire producten zoals onze eigen notenmix, olijven uit Spanje, truffelmayonaise en kaasjes uit de Waarden. Uiteraard is alles op maat te maken naar jou eigen wensen en budget.

cadeau artikelen

CADEAU ARTIKELEN

Wij bieden een groot aanbod in culinaire cadeau artikelen. Wij kunnen onze producten altijd aanpassen naar uw wensen en het is zelfs mogelijk om de geschenken rechtstreeks aan de eindgebruiker sturen.

relatiegeschenken

RELATIEGESCHENKEN

Het blijft elk keer weer een uitdaging om het juiste geschenk te vinden voor de kerst of andere gelegenheid. Speciaal hiervoor hebben wij bij Qeuze een mooi assortiment samengesteld om de keuze iets makkelijker te maken.

gin tonic pakketten

GIN & TONIC PAKKETTEN

Een van de meest gekozen producten van de afgelopen jaren is de Gin & Tonic box. Wij hebben een keuze uit meer dan 250 soorten gin gecombineerd met mooie glazen, gin kruiden en bijpassende tonic. 

gepersonaliseerde geschenken

GEPERSONALISEERD

Maak het echt uniek door er een persoonlijke boodschap of logo aan toe te voegen. Wij helpen je graag verder bij het samenstellen de mogelijkheden van het personaliseren van de pakketten.