Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

De geschiedenis van Qeuze

 

Ontstaan en werkwijze

Qeuze is onderdeel van de Buspro Group. Opgericht in 2005 door Bob de Jager en Robbert de Jager. Buspro heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd als het verkoopkanaal binnen de business 2 business markt. Dit heeft tot vele grote successen binnen Nederland, maar ook in Europa gezorgd. Buspro werkt onder andere voor Samsung, Panasonic en Nikon. Sinds 2005 zijn wij actief in de verkoop aan business 2 business van wijnen, champagne en delicatessen. Begin 2016 zijn daar ook spirits bijgekomen. 

Qeuze is ontstaan als onderdeel binnen de Buspro Group onder leiding van Bob en Robbert de Jager (vader en zoon). Met een aantal specialisten leveren wij smaakvolle producten aan de zakelijke markt. Wij zijn continue op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van wijnen, champagnes, sterke dranken en delicatessen. 

Wij zijn importeur van diverse merken zoals Grande Provence, Chateau d'Estoublon en i’TRE delicatessen. We bieden een uitgebreid pakket voor horeca, retail en business 2 business. Direct online bestellen kan natuurlijk ook via Qeuze.com. Met een assortiment van meer dan 3.000 artikelen kunnen wij bijna elke wens invullen.

Sinds 2013 zitten wij in een nieuw pand met alle logistieke mogelijkheden. Deze locatie is voorzien van een showroom en proeflokaal waar wij niet alleen onze producten kunnen laten zien maar ook een volledige beleving kunnen geven. Het proeflokaal is voorzien van een lounge gedeelte, bar en keuken. Deze ruimte wordt met regelmaat gebruikt voor proeverijen, tastings en masterclasses.

Wij maken graag een keer een afspraak om ons pand, de mogelijkheden en onze producten te laten zien. Je kan contact met ons opnemen via zakelijk@qeuze.com.