Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Bezorgen en betalen

De bezorgkosten

Qeuze kan je bestelling afleveren op vrijwel elk adres binnen Nederland en België tegen de volgende kosten:

Nederland: € 6,95 incl. BTW.
Gratis levering binnen Nederland vanaf € 50,-
België: € 9,95 incl. BTW ongeacht orderbedrag. 

Bezorging

Ons streven is om bestellingen binnen 24 uur te versturen (mits voorradig). Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit in het bestelproces aangegeven en ontvang je hierover bericht. Het product zal dan binnen maximaal 2 weken toegestuurd worden. Bestellingen via Qeuze.com worden o.a. verzonden door PostNL & DHL. 

Betalen

Bij Qeuze kan je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Let op: sommige betaalmogelijkheden zijn sneller dan anderen. We verwerken je bestelling zodra de betaling binnen is (m.u.v. Afterpay).
Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDeal
- Mastercard
- GiroPay
- Sofort Banking
- Visa
- Maestro
- BankTransfer
- Riverty (vh AfterPay) (met bijbetaling)
- VVV Giftcard
- MisterCash

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen wordt afgehandeld door een Payment Service Provider. Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Qeuze gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer). Hierdoor is persoonlijke informatie afgeschermd tijdens het versturen van de betalingsgegevens via internet. Aan het gouden slotje in de werkbalk rechtsonder, zie je dat je op een beveiligde pagina bent.

Wij accepteren betalingen met iDeal en Mastercard 

iDeal is mogelijk als je bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Kies je voor betalen met iDeal, dan wordt je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Je rekent dus af in de vertrouwde internetbankomgeving, beschermd door de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Door de bank wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. Qeuze wordt dan geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daardoor kan de bestelling snel worden verzonden. 

Bij het betalen per creditcard wordt standaard gevraagd om de CVC-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer achterop de creditcard. Deze extra check is om te controleren of de creditcard waarmee wordt betaald ook daadwerkelijk in jouw bezit is. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen en komen nooit in ons bezit.

Riverty – Achteraf betalen (Nederland)

Je kunt gebruik maken van de betaalmethode Riverty/Afterpay, zodat je de betaling kunt doen na ontvangst van je bestelling. Dit is gemakkelijk en veilig; een extra service van Qeuze! Je ontvangt ongeveer 3 dagen na plaatsing van je bestelling een digitaal overzicht per e-mail. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Riverty te voldoen. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van Riverty ontvangt om de bestelling te betalen. Bij gebruik van Riverty voert een gegevenscontrole uit waarbij het limiet van een Riverty betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet. Dit limiet wordt vastgesteld per bestelling op het moment van bestellen. De hoogte van het limiet wordt bepaald bij klanten die voor het eerst gebruik maken van de dienst Riverty op basis van data en bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van Riverty op basis van hun betaalgedrag. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Ook bij het ruilen, gedeeltelijk retourneren of ter reparatie opsturen van je bestelling blijft de betaaltermijn van 14 dagen gelden. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat de betaling op de uiterste betaaldatum op de rekening staat. Je kan de betaling doen door gebruik te maken van de betaalgegevens die in het betaaloverzicht te vinden zijn.