Webshop keurmerk

Bezorgen en betalen

De bezorgkosten

Qeuze kan je bestelling afleveren op vrijwel elk adres binnen Nederland en België tegen de volgende kosten:

Nederland: € 5,95 incl. BTW.
Gratis levering binnen Nederland vanaf € 40,-
België: € 8,95 incl. BTW ongeacht orderbedrag. 

Afhalen is ook mogelijk. Dit kan bij ons hoofdkantoor in De Meern en kost € 0,00 incl. BTW.
Ophaalmoment: maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) tussen 08:30 en 17:00 uur.

Je ontvangt een bericht wanneer de bestelling klaar staat om af te halen.

Bezorging

Ons streven is om bestellingen dezelfde dag nog te versturen (mits voor 16:00 uur besteld en het product voorradig is). Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit in het bestelproces aangegeven en ontvang je hierover bericht. Het product zal dan binnen maximaal 2 weken toegestuurd worden. Bestellingen via Qeuze.com worden verzonden door PostNL. Zakelijke bestellingen leveren wij zo veel mogelijk zelf. 

Betalen

Bij Qeuze kan je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Sommige betaalmogelijkheden zijn sneller dan anderen. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDeal
- Mastercard
- GiroPay
- Sofort Banking
- Visa
- Maestro
- BankTransfer
- AfterPay (met bijbetaling)
- VVV Giftcard
- MisterCash

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen wordt afgehandeld door een Payment Service Provider. Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Qeuze gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer). Hierdoor is persoonlijke informatie afgeschermd tijdens het versturen van de betalingsgegevens via internet. Aan het gouden slotje in de werkbalk rechtsonder, zie je dat je op een beveiligde pagina bent.

Wij accepteren betalingen met iDeal en Mastercard 

iDeal is mogelijk als je bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Kies je voor betalen met iDeal, dan wordt je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Je rekent dus af in de vertrouwde internetbankomgeving, beschermd door de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Door de bank wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. Qeuze wordt dan geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daardoor kan de bestelling snel worden verzonden. 

Bij het betalen per creditcard wordt standaard gevraagd om de CVC-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer achterop de creditcard. Deze extra check is om te controleren of de creditcard waarmee wordt betaald ook daadwerkelijk in jouw bezit is. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen en komen nooit in ons bezit.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.