Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Retouren

Download hier het retour formulier


Mag ik producten retour sturen?

Je kan je aankoop binnen 14 dagen retour sturen en omruilen voor een nieuw product als hetgeen wat je ontvangen hebt niet juist, incompleet, beschadigd of defect is. Verse producten kunnen alleen retour als de kwaliteit aantoonbaar niet volgens de normen is (temperatuur, houdbaarheid e.d.). Als het niet mogelijk is om een product te vervangen dan wordt je retourzending automatisch terugbetaald.

Hoe moet ik een product retour sturen?
Laat het ons weten via e-mail helpdesk@qeuze.com of telefonisch 030-6000297 wanneer je niet tevreden bent over een product. Zo weten wij dat we je retourzending kunnen verwachten. Stuur vervolgens het artikel retour met alle geleverde toebehoren, de factuur en het ingevulde retourformulier. Het retouradres staat onderaan het retourformulier vermeld. We willen je vragen het artikel of de artikelen die je retour wilt sturen te verzenden in de originele doos of in een andere beschermende doos.

Tip: vaak krijg je een verzendbewijs aangereikt van het pakketpunt waar je de retourzending aanbiedt. Bewaar deze goed of vraag ernaar. Hiermee kan je altijd aantonen dat je je retour daadwerkelijk hebt opgestuurd.

Wat zijn de retourvoorwaarden van Qeuze?
Producten van Qeuze kan je binnen 14 dagen retourneren gerekend vanaf ontvangst. Wij accepteren alleen retouren als deze ongeopend zijn en in originele verpakking. Je bent zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig versturen en transport van het artikel dat je retour wilt sturen. Stuur het artikel retour met alle geleverde toebehoren, de factuur en het retourformulier die je hier kan downloaden. Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
- Cadeaubonnen (digitale en fysieke versies)
- Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken
- Verse producten
- Abonnementen

Wat is het retouradres?
Je kan het product retour sturen naar het volgende adres:
Qeuze BV
Hoefslag 9
4131 ME Vianen 

Moet ik mijn retourzending zelf betalen?
Je hoeft alleen de verzendkosten naar ons te betalen, alle overige kosten en het opnieuw versturen zijn voor onze rekening.

Kan ik mijn retour ook bij jullie langs komen brengen in plaats van het op te sturen?
Ja dat is zeker mogelijk. We zullen proberen een medewerker beschikbaar te stellen die het product direct voor je na kan kijken en eventueel kan omruilen. Je bent hiervoor welkom op hetzelfde adres als het eerder genoemde retouradres.

Wat moet ik doen als ik het retourformulier niet kan printen?
Neem in dit geval even contact op met onze helpdesk. Wij zijn bereikbaar via 030-6000297 of mail via helpdesk@qeuze.com