Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Qeuze | Culinair warenhuis Kwaliteit.Genieten.Smaak.

Qeuze spreek je uit als Keuze, maar dan met een Q van Quality. Wij omschrijven onszelf het liefst als culinair warenhuis. Je kunt ons zien als de beste versie van je lokale slijterij, delicatessenwinkel én cadeauwinkel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van smaak, kwaliteit en verhaal. Naast bekende merken bieden wij ook lokale ambachtelijke producten en producten vanuit eigen import.


Wie Zijn Wij

We omschrijven onszelf het liefst als culinair warenhuis. Je kunt ons zien als de beste versie van je lokale slijterij, delicatessenwinkel én cadeauwinkel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van passie, smaak en kwaliteit en zijn daarmee een heerlijke toevoeging op verschillende culinaire momenten. Het team van Qeuze houdt zich het hele jaar bezig met culinaire trends op het gebied van wijn, sterke drank en delicatessen. We bezoeken beurzen, lezen vakbladen, luisteren naar onze klanten en proeven tussendoor natuurlijk genoeg. Afgelopen jaar hebben we het wijnassortiment verder uitgebreid, kwamen er nog meer originele gin-tonic en cocktailpakketten bij, zagen we dat rum dé drank van dit moment is en voegden we onder andere vis in blik, Spaanse olijfolie en heerlijke notenmixen toe aan het delicatessenassortiment. Wat we vooral heel belangrijk vinden is dat we je het complete pakket kunnen bieden. Je koopt dus niet alleen de drank, maar je kan daarbij ook de bijbehorende botanicals, glazen en bar-accessoires krijgen. Je vindt tevens bij ons proefdozen met wijn passend bij een specifiek moment of specifieke smaak, gin-tonic pakketten om cadeau te doen of waar je zelf mee aan de slag kan gaan en originele delicatessenpakketten (met of zonder alcohol) in verschillende prijscategorieën. Onze producten zijn ook perfect om zakelijk te gebruiken. We leveren momenteel aan diverse horecagelegenheden, winkels en bedrijven. We denken voor horeca en winkels graag mee met de invulling van de drankenkaart of het productschap. Ook bieden we proeverijen en trainingen aan voor het personeel en is er de mogelijkheid om glaswerk met een eigen logo te bedrukken. Voor bedrijven is het mogelijk om relatiegeschenken te personaliseren met een eigen logo en bieden we een grote keuze in producten en pakketten. Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren we je hier graag over.


Onze Geschiedenis

Oprichting Buspro
Online shoppen
wijn importeur
magazijn