Wijn glazen

Wijn glazen

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Voor elke wijn een geschikt glas

We hebben allemaal wel een paar wijnglazen staan. Vaak hebben we dan een glas voor de witte wijn en één voor de rode wijn. Tegenwoordig zien we steeds meer dat men kiest voor 1 soort glas, het grote rode wijn glas waar we ook de witte wijn in schenken. Maar waarom dan toch voor verschillende glazen kiezen?

De smaak van de wijn afhankelijk van heel veel factoren die wij zelf nog kunnen beinvloeden. Een wijn kan een totaal andere beleving krijgen als de temperatuur anders is, maar zeker ook door het type glas. Het is dus belangrijk dat je de juiste glazen gebruikt bij je wijnkeuze. Bij Qeuze.com kan je nu online de beste selectie maken voor uw keuze. 

Glaswerk met logo

Speciaal voor onze zakelijke afdeling hebben wij ook de mogelijkheid om ons glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Hierdoor krijg je een stukje herkenning terug en maakt het de wijn nog meer bijzonder. Vraag onze binnendienst voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via info@qeuze.com.

Welk glas hoort bij welke wijn 

Samen met de fabriekant van het glaswerk en onze wijnspecialist hebben we een aantal glazen geselecteerd.

De rode wijnglazen zijn in de regel wat groter dan de witte wijnglazen. Dit komt omdat we de rode wijn al vaak op kamertemperatuur drinken. We 'walsen' ( draaien ) de rode wijn nog even extra in het glas waardoor de er meer lucht bij kan komen. Hierdoor kan de wijn heel anders gaan smaken en ruiken.

De witte wijn drinken we koud. Om de temperatuur in het glas te bewaren kiezen we voor een kleiner glas. De geur van de wijn komt dan ook nog eens goed tot z'n recht. Ook bestaan er nog voor iedere duivensoort een eigen wijnglas. Per wijnhuis heeft elke wijnmaker zijn of haar eigen voorkeur. Bekende wijnglas merken zijn Luigi Bormioli en Royal Leerdam.

Wijn als cadeau geven

Wijnen zijn een van de meest gegeven en meest gewaardeerde cadeau's van Nederland. Niet alleen de fles wijn moet daarbij bijzonder zijn, ook de verpakking is hierbij erg belangrijk. Qeuze.com heeft een mooie selectie van speciale cadeau verpakking voor de wijnen in het assortiment. Uiteraard hebben wij ook al mooie combinaties in het pakket waarbij de wijnen verpakt zijn in luxe wijnkisten.

Online wijnglazen bestellen

Bij Qeuze.com weten we maar al te goed hoe kwetsbaar het glaswerk kan zijn. Wij verpakken onze wijnglazen dan ook in een speciale verpakking met extra veel bescherming. Hierdoor kunnen onze pakketten tegen een stootje, en dat is toch wel handig bij het versturen. Mocht je het glaswerk toch liever ophalen dan is dat geen probleem. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Online wijnverpakkingen

Zoek je een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij Qeuze.com uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kan je je vader, moeder, collega en/of opa, oma verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij Qeuze.com kan je cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.

Bij Qeuze.com bestel je snel en gemakkelijk de mooiste wijn cadeau verpakkingen zoals : houten wijnkisten voor 1 tot 6 flessen, giftbox verpakkingen en bedrukte flesverpakkingen. De kado verpakkingen die je online kan bestellen bij Qeuze.com zijn met zorg geselecteerd door onze specialisten. Naast de meest verkochte wijn accessoires verkopen wij ook de nieuwste trends en ontwikkeling op gebied van wijnen en champagnes. Wat dacht u bijvoorbeeld van de witte wijnglazen van Black & Bianco of de glazen van Royal Leerdam. Mocht u uw wijnen extra feestelijk willen aankleden dan kan dat natuurlijk met onze speciale wijn cadeauverpakking.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.