Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

Wegens drukte bij onze vervoerders kan het zijn dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt. Geen tijd verliezen? Afhalen in Vianen is geen probleem.

 

Rosé wijn

Rosé wijn
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina

Rosé wijn als wijngeschenk

Rosé wijn is tijdloos, dus een ideaal cadeau om te geven. Op dit moment winnen de lichtgekleurde rosés het van de donkergekleurde. Rosé wordt het meest gedronken in de zomer, maar sommeliers promoten rosé ook actief in de andere seizoenen omdat het een heerlijk gastronomisch type wijn is. Qeuze.com biedt een grote keuze aan rosé wijngeschenken die je gemakkelijk en snel online kan bestellen. Welke rosé wijn het beste bij jouw smaak past, is erg persoonlijk. Daarom delen wij de rosés in op smaak. 

Over rosé wijn

Rosé wordt net als de rode wijn gemaakt van de blauwe druiven (met als aanvulling soms witte druiven). Door de schillen wat minder lang in contact te houden met het druivensap ontstaat de rosé wijn. Het is officieel niet toegestaan om rode wijn met witte wijn te mengen (alleen bij champagne rosé mag dit wel). Ondank dat rosé als wijnsoort het minst populair is (10% ongeveer van de totale wijnverkoop) zien we dat de lichte rosé uit de Provence elk jaar weer populairder wordt. Niet alleen in Frankrijk maakt men rosé, maar ook in landen als Italie, Spanje, Zuid-Afrika en Chili zien we rosé van hoge kwaliteit gemaakt worden. 

Rosé wijn geschenken voor iedere smaak en prijsklasse

De rosé wijn geschenken welke je bij Qeuze.com online kunt bestellen zijn zorgvuldig door de wijnspecialisten en het proefpanel uitgezocht. Het doel is altijd om een assortiment aan te bieden voor iedere smaak en prijsklasse. Daarbij organiseren we jaarlijks aan het begin van de lente een rosétest waarbij de beste rosés uit het assortiment blind worden geproefd. Hier komt de winnaar van het jaar uit.

Wijnadvies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten je verder helpen. Samen met de wijnspecialist helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van de mooiste rosé wijn geschenken. Schrijf je hier in!