Webshop keurmerk

Proefdozen

Proefdozen

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Wijn proefdozen

Steeds meer mensen organiseren thuis hun eigen wijn proeverijen. Qeuze heeft hiervoor een handige oplossing: Wijn proefpakketten. Deze pakketten zijn niet alleen ideaal voor een eigen proeverij, je kan ze ook aanschaffen om eerst zelf te bepalen welke wijn je het lekkerste vindt voordat je een hele doos gaat kopen. 

Samen met onze sommelier hebben we een aantal mooie proefdozen ontwikkeld. je hebt hierbij niet aleen een prijsvoordeel maar je hebt direct ook de beste wijnen te pakken uit onze selectie. Ideaal dus voor een proeverij of gewoon voor een gezellig zaterdagavond. Naast deze proefpakketten verkopen wij ook de wijn geschenken. Ideaal om cadeau te geven voor elke gelegenheid. Van zakenrelaties tot verjaardagen. 

Juiste wijn kiezen

Vindt je het lastig om de juiste wijnen bij jou gerechten of gelegenheid te kiezen, kijk dan eens op onze advies wijzer. Wij helpen je graag verder met het online uitzoeken van de mooiste rode wijnen. Mocht je hulp nodig hebben laat het ons dan weten, onze wijnspecialisten staan voor je klaar. Klik hier voor de beste wijn per gerecht.

Wijnadvies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij u graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in! 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.