Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Dessertwijn

Dessertwijn
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina

Dessertwijn bij het nagerecht

Helaas merken we nog steeds dat de dessertwijnen worden vaak worden overgeslagen. Dat is erg jammer want het maakt vaak het diner juist compleet. Hoe feestelijk is het als je met een champagne gaat beginnen en met een bijpassende muscat gaat afsluiten.

Dessertwijn zijn veelal zoetige wijnen die goed samen gaan met het dessert, maar probeer ook de wijn eens te combineren bij kaas of paté. Ze worden na steeds vaak vergeten maar als je een mooie dessertwijn op tafel zet dan is het diner pas echt een feest. Onze food sepcialist serveert de dessertwijnen vaak bij zijn inmiddels bekende chocolade desserts. ( Maar ook de PX sherry of mooie port is een perfecte match). Anders dan de naam zegt is deze wijn ook heerlijk als apperatief. Als we onze sommelier om advies vragen dan heeft hij met deze wijn maar 1 regel, hoe zoeter het toetje hoe zoeter de wijn moet zijn. Bij een kaasplankje kan je alle kanten op, van port tot een Pedro. Terwijl je bij de chocolademousse beter een Beerenauslese kan pakken.

Wijnadvies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij u graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in! 

Wijnen bestellen zonder verzendkosten

Bij Qeuze.com vind je de beste dessertwijnen van gerenommeerde producenten. Wij bieden diverse producten om voor iedere smaak en bij ieder gerecht een juiste wijn aan te kunnen bieden. Alle orders die wij voor 16:00 ontvangen worden dezelfde dag nog met PostNL verzonden. Alle bestellingen boven de 40 euro worden ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd. Kan je niet wachten dan zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Je dessertwijn staat direct na bevestiging klaar.