Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

 

Wijnpakketten mix

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

21 Items

per pagina
  1. incl. kaartje
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

21 Items

per pagina

Wijnpakketten mix met witte, rode en rosé wijn

Ben je op zoek naar een mooi wijnpakket met een mix van rood, wit en eventueel rose wijnen dan hebben wij een mooi aanbod om uit te kiezen. Elke fles verpakken wij in een nette cadeauverpakking zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Bij Qeuze hebben we samen met de wijnspecialist een mooie selectie gemaakt van de beste wijnen om cadeau te geven. Wij hebben voor elke smaak een wijnpakket, maar ook voor elk budget. Zo bieden we wijnpakketten met een goede huiswijn, maar ook pakketten met een luxe champagne. Zo kan je het wijnpakket ook online bestellen en direct naar de ontvanger laten sturen. 

Advies nodig?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten je verder helpen. Samen met de wijnspecialist helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via mail helpdesk@qeuze.com

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, cocktails, borrelen en onze geschenken zoals de wijnpakketten. Schrijf je hier in.