Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

>> Door de enorme drukte bij PostNL kan het voorkomen dat jouw pakket er langer over doet dan normaal. << 

Borrelpakketten

Borrelpakketten
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina

Borrel pakketten

Qeuze heeft een speciaal aanbod aan borrelpakketten voor elke voor elke gelegenheid. Een mooie wijn gecombineert met borrelsnacks. De borrel noxen zijn samengesteld door onze specialisten. De wijnen en delicatessen zijn dus altijd perfect op elkaar afgestemd. Per pakket zie je precies wat de inhoud is en voor hoeveel personen. Mocht je bijvoorbeeld meer wijn willen dan is deze uiteraard los bij te bestellen.

De pakkettenvan Qeuze bieden niet alleen  gemak, maar maakt de borrel, lunch, diner of andere gelegenheid ook nog eens heel erg bijzonder. Samen met de wijnspecialist en de foodspecialist, bieden wij een aantal smaakvolle boxen aan. 

Borrelen zonder gedoe

Velen zullen dit waarschijnlijk wel herkennen: je hebt een lange werkweek achter de rug, het weekend is begonnen en de vrijdagborrel staat in de planning. Maar wat ga je bestellen en wat voor borrelhapjes ga je neerzetten. Het idee alleen al om het te regelen is voor velen al een reden om in de stress te schieten. Qeuze heeft hiervoor een oplossing. De borrelbox is gemakkelijk online te bestellen en kan verzonden worden of afgehaald worden in Vianen. Elke box bevat een aantal heerlijke producten met  bijpassende drank. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel, zondagmiddag of gewoon handig om in huis te hebben.

Altijd gekoeld in huis

Qeuze levert verse producten altijd gekoeld met speciale koelelementen, hierdoor is het pakket ideaal voor elke gelegenheid, wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische picknick, vergeet alleen de glazen niet mee te nemen. Altijd iets bijzonders op tafel.

Advies nodig over de delicatessen pakketten

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze cadeaus zoals de borrel pakketten. Schrijf je hier in.