Webshop keurmerk

Wijn proefdozen

Wijn proefdozen

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina

Wijn proefdozen

Steeds meer mensen organiseren thuis hun eigen wijnproeverijen. Qeuze heeft hiervoor een handige oplossing: de proefdozen. Deze dozen hebben allemaal een thema. Dit kan aansluiten op het thema van je wijnproeverij, maar je kan ze ook aanschaffen om eerst zelf te bepalen welke wijn je het lekkerste vindt voordat je een hele doos van een specifieke wijn koopt. 

De proefdozen hebben we samen met onze wijnspecialist samengesteld. Je hebt hierbij niet aleen een prijsvoordeel maar je hebt direct ook de beste wijnen te pakken uit ons assortiment. Ideaal dus voor een proeverij of voor een voorraadje thuis. Naast deze proefdozen verkopen wij ook wijnpakketten. Die zijn ideaal om cadeau te doen voor elke gelegenheid. Van incentive tot verjaardag. 

Juiste wijn kiezen

Vindt je het lastig om de juiste wijnen bij jou gerechten of gelegenheid te kiezen, kijk dan eens op onze advieswijzer. Wij helpen je graag verder met het online uitzoeken van de mooiste rode, witte en mousserende wijnen. Mocht je hulp nodig hebben laat het ons dan weten, onze wijnspecialist staat voor je klaar. Klik hier voor de beste wijn per gerecht.

Wijnadvies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij u graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in! 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.