Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

 

Wijnkisten

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wijnkisten

Op zoek naar een mooie wijnkist als aanvulling op het wijngeschenk? Met de wijnkisten uit ons Qeuze assortiment maak je van elke fles wijn een uniek cadeau.

Vanaf 60 stuks is het mogelijk om een logo of tekst op de deksel te graveren, dit doen wij in huis en doordoor flexibel en snel.

Advies nodig

Ben je op zoek naar iets wat past bij jouw smaak, geef je een uitgebreid diner of zoek je iets voor een bijzondere gelegenheid? Onze specialisten denken graag mee. Zij helpen je de perfecte culinaire invulling te geven aan elk moment.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat je bestelling veilig afgeleverd wordt. Mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, mousserende wijnen, cocktails en de mooiste geschenken. Schrijf je hier in!