Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Koelers

Koelers
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina

Koelers voor wijnen en champagne  

Wijnkoelers zijn niet alleen heel erg handig, ze zorgen er ook nog eens voor dat elke wijn een feestje is door de juiste uitstraling. Qeuze heeft een mooi assortiment koelers in de collectie.. 

Koelers met logo

Speciaal voor onze zakelijke afdeling hebben wij ook de mogelijkheid om de koelers te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Hierdoor krijg je een stukje herkenning terug en maakt het de wijn nog meer bijzonder. Vraag onze binnendienst voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via zakelijk@qeuze.com.

koeler als cadeau geven

Maak je cadeau compleet met een mooie wijnkoeler. Stuur ons gerust een mailtje zodat we de koeler met wijn en/of champagne gelijk netjes voor je het folie kunnen inpakken.

Online veilig versturen

Bij Qeuze.com weten we maar al te goed hoe kwetsbaar producten kunnen zijn. Wij verpakken onze producten dan ook in een speciale verpakking met extra veel bescherming. Hierdoor kunnen onze pakketten tegen een stootje, en dat is toch wel handig bij het versturen. Wij werken voor de transport samen met Buspro, met hun jarenlange ervaring en speciale verpakkingsmogelijkheden kunnen wij garant staan dat uw bestelling zonder schade afgeleverd gaat worden. En mocht het om wat voor reden dan ook tijdens transport toch een keer fout gaan dan kan je gebruik maken van onze retour regeling en sturen wij een nieuwe op. 

Mocht je het glaswerk toch liever ophalen dan is dat geen probleem. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Online cadeau sturen

Zoek je een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij Qeuze.com uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kan je je vader, moeder, collega en/of opa, oma verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij Qeuze.com kan je cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.