Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

>> Door de enorme drukte bij PostNL kan het voorkomen dat jouw pakket er langer over doet dan normaal. << 

Kelnermessen

Kelnermessen
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina

Kelnermessen voor de wijnliefhebber

Gelukkig zijn er nog steeds voldoende flessen wijn die afgesloten zijn met een kurk, want er is wat ons betreft niets sierlijker dan het openen van een fles wijn aan tafel met behulp van kelnermes. Een kelnermes, in de volksmond een kurkentrekker genoemd, biedt je een comfortabele manier om een fles te openen. Met deze flesopener is de kans klein dat de kurk kapot gaat.

Kelnermes als cadeau geven

Een fles wijn is een van de meest gegeven en meest gewaardeerde cadeaus in Nederland. Maak het cadeau nu compleet met de kelnermessen van Qeuze.

Kelnermessen online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat je bestelling veilig afgeleverd wordt. Mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Mocht je niet kunnen wachten dan kan je je bestelling tijdens kantooruren ook afhalen in Vianen (mits de producten op voorraad zijn).

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en je blijft op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in!