Webshop keurmerk

Kelnermessen

Kelnermessen

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Maak je fles wijn sierlijk open met deze kelnermessen

Gelukkig zijn er nog steeds voldoende flessen wijn die een kurk bevatten, wat is er namelijk sierlijker dan een fles wijn aan tafel te openen met een mooie kelnermes ( kurkentrekker ). Met de messen van Qeuze maak je zeker indruk en is de kans dat de kurk kapot gaat wel heel erg klein. Bij Qeuze.com kan je nu online de beste selectie maken voor uw keuze.

opener als cadeau geven

Wijnen zijn een van de meest gegeven en meest gewaardeerde cadeau's van Nederland. Maak het cadeau nu compleet met de kelnermessen ( of kurkentrekkers ) van Qeuze.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.