Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina

Speciale Cadeauverpakkingen voor wijnen en champagne

Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij Qeuze.com uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u uw vader, moeder, collega en/of opa, oma verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij Qeuze.com kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.

Ruime keuze in smaakvolle cadeaus

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze food specialisten hebben daarom gezamenlijk de mooiste delicatessen pakketten ontwikkeld. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de leveranciers schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn in De Meern. Wij leveren pakketten met de mooiste delicatessen zoals truffels, kaviaar, zalm en olijfolie. Voor elke smaak en prijsklasse een pakket.

Gifts online zakelijk kopen

Bent u op zoek naar een pakket voor zakelijk gebruik of als relatie geschenk dan kunt u deze ook via een zakelijk account inkopen. Onze pakketten kunt u ook zakelijk bestellen. Bij grotere aantallen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ook als u een pakket op maat wilt hebben, denken wij graag met u mee. Wij zijn bereikbaar op 030 6000790 of stuur een e-mail naar info@qeuze.com..

Gemakkelijk online geschenken bestellen

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze specialisten hebben daarom gezamenlijk de mooiste pakketten ontwikkeld. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de fabrikanten schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.