Champagne glazen

Champagne glazen

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Voor elke champagne een geschikt glas

We hebben allemaal wel een paar champagne glazen staan. Maar voor een goede champagne heb je ook een goed glas nodig, 

De smaak van de champagne is afhankelijk van heel veel factoren die wij zelf nog kunnen beinvloeden. Een champagne kan een totaal andere beleving krijgen als de temperatuur anders is, maar zeker ook door het type glas. Qeuze heeft een mooie selectie gemaakt.

Glaswerk met logo

Speciaal voor onze zakelijke afdeling hebben wij ook de mogelijkheid om ons glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Hierdoor krijg je een stukje herkenning terug en maakt het de wijn nog meer bijzonder. Vraag onze binnendienst voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via info@qeuze.com.

Welk glas hoort bij welke champagne

Samen met de fabriekant van het glaswerk en onze wijnspecialist hebben we een aantal glazen geselecteerd.

Online glazen bestellen

Bij Qeuze.com weten we maar al te goed hoe kwetsbaar het glaswerk kan zijn. Wij verpakken onze glazen dan ook in een speciale verpakking met extra veel bescherming. Hierdoor kunnen onze pakketten tegen een stootje, en dat is toch wel handig bij het versturen. Mocht je het glaswerk toch liever ophalen dan is dat geen probleem. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.