Webshop keurmerk

Black & Bianco

Black & Bianco

Black & Bianco

Waarom altijd een standaard fles wijn geven of schenken? Volgens ons verdient een mooie wijn een verpakking die in het oog springt en die laat zien dat er aandacht aan is geschonken. Die iets toevoegt aan de beleving en je meteen doet denken aan de zon en die heerlijke, zomerse kwaliteit van het leven. Wijnen die echt zijn en puur, maar wel van nu. En daarnaast een selectie verfrissende dranken om van te genieten in de zon. Minder klassiek, maar oh zo lekker. Dat is dus ook precies waar wij als Qeuze altijd naar op zoek zijn. Met Black & Bianco hebben we zo'n samenwerking kunnen versterken. Wij zijn het officiele online verkoopkanaal en verkopen via Qeuze.com en leveren direct aan de business to business en Horeca via onze zakelijk afdeling.

Ideaal voor bij de borrel of een klein hapje. Rood, wit en rosé, allemaal even volmaakt. En omdat we zelf als aperitief op het terras of als alternatief op een festival of event soms iets anders willen, hebben we nu ook een verfrissende limonsecco, porto tonic, spritz en Red ritz in het assortiment.

Have a glass of class

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina

Over Black & Bianco

Black & Bianco is een dynamisch bedrijf dat gelooft en belooft dat wijn meer is dan drinken alleen. Zij vinden wijn in al zijn facetten een belevenis. Onder de naam Black & Bianco brengen ze sinds een aantal jaar een assortiment aan wijnproducten, welke in zijn geheel op elkaar zijn afgestemd. Iedere bubbel of dit een Prosecco of een cocktail in de vorm van een Limonsecco of Red Ritz is een samengaan van smaak, geur en kleur in harmonie met het uiterlijk van de fles en de sprankeling in het glas.

Black & Bianco bieden goede kwaliteitsproducten uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen fles, waardoor het drinken, waar dan ook of dit nu thuis is, in een restaurant of op een terras in de zomerzon altijd een feestje is.

Online Black & Bianco bestellen

Het hele assortiment is nu te koop via Qeuze.com. Bestel vandaag nog deze waanzinnige mooie flessen en geniet binnenkort van een heerlijke rosé, limonsecco of witte wijn. De producten van Black & Bianco zijn ideaal als cadeau artikel. Met de speciale giftboxen geef je een cadeau die men niet snel zal vergeten. Mocht je niet kunnen wachten op de postbode, alle producten van Qeuze zijn ook af te halen bij het magazijn van Qeuze in De Meern.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.