Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Pinot Gris en Pinot Grigio

Pinot Gris en Pinot Grigio
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Pinot Gris druif 

De Pinot Gris druif ( Pinot Grigio in Italië ) kennen we van de witte wijnen en is op dit moment een echte trend. Hij bestaat al sinds 1711 maar is de laatste tijd enorm gestegen in populariteit en wordt vaak gedronken bij pikant eten zoals Indonesisch en Chinees.

De Pinot Gris druif is familie van de Pinot Noir druif. Hij is bekend onder verschillende namen zoals Malvoisie (Franse Savoie), Ruländer en Grauburgunder (Duitsland) en Pinot Grigio (Italië).

De Pinot Gris druif is te vinden in wat koelere wijnklimaten en groeit net iets buiten de Elzas, de Duitse wijnstreken en Italië. Ook is hij tegenwoordig te vinden in Hongarije, Moldavië, California, Oregon, Washington, Australië en Nieuw-Zeeland.

De smaak van de Pinot Gris heeft overwegend wat zoetere tonen zoals hard fruit ( appels en peren) maar ook abrikozen, mango en bloemen. De kleur kann varieren van goudgeel tot diepgeel en heeft een rijk complexe geur.

Gemakkelijk online bestellen bij het culinaire warenhuis

Online wijnen bestellen vanaf de bank of keukentafel? Bij Qeuze.com kun je gemakkelijk, snel en veilig jouw smaken van vele wijnhuizen bestellen in ons culinaire warenhuis! De ruime keuze in wijnen van bekende en minder bekende wijnhuizen. Alleen de beste wijnen verdienen een plek in ons assortiment. Deze selectie wordt gedaan door een panel van specialisten, vinologen en wijnkenners. Doordat wij niet alleen wijnen verkoopt maar ook delicatessen en diverse accessoires weten wij als geen ander de juiste combinaties te maken waar je als wijnliefhebber naar op zoek bent. Met onze speciale fles verpakking weet je zeker dat jou bestelling zonder schade ontvangen gaat worden.  

Advies nodig over onze wijnen?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen zoals deze Pinot Gris, sterke dranken, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!