Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Wijnen voor de horeca

Wijnen voor de horeca

Wij leveren wijnen binnen de horeca aan onder andere cafe, bar, brasserie, restaurants en kantines. Of het nu gaat om een heerlijke huiswijn of de invulling van een wijnkaart op sterren niveau, wij hebben wijnen in alle prijsklasse. Onze wijnspecialist denkt graag met u mee met de invulling. Mocht u interesse hebben in onze wijnen dan maken wij graag een afspraak met u om wat wijnen door te proeven. Dit kan natuurlijk in onze Senslounge maar we komen ook graag bij u langs. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail info@Qeuze.com of telefonisch via 030 6000355.

Onze huiswijnen voor in de horeca

Uw gasten vragen steeds meer kwaliteit en onderscheid van u als horeca ondernemer. De laatste jaren zien we dat steeds meer café’s en brasserieën kiezen voor een betaalbare huiswijn van hogere kwaliteit. Vaak blijft het dan ook niet bij alleen rood en wit maar wil men ook nog een keuze bieden. Bij Qeuze Zakelijk weten we daar alles van en hebben we een mooie selectie van eigen import wijnen van hoge kwaliteit, lage prijs en met commerciële smaken.

Onze exclusieve wijnhuizen voor de horeca zijn o.a.:

  • Pier wijnen uit Frankrijk, een heerlijke betaalbare huiswijn
  • Pendales wijnen uit Spanje, een echte Spaanse topper voor een betaalbare prijs. 

Informeer naar de prijzen en speciale aanbiedingen en stuur een mailtje naar zakelijk@qeuze.com

De wijnkaart

Met welke wijnen maak je de beste wijn / spijs combinatie ? Hoe adviseren wij onze gasten welke wijn het beste past bij het gerecht ? Op deze en andere vragen kunnen wij u helpen. Qeuze denkt graag met u mee en we gaan met alle plezier met uw chef en wijnspecialist zitten om een wijnkaart op maat te maken. Inclusief de wijn van de maand en voor uw speciale gasten met eigen wensen.

Training en advies

Uw wijnselectie is meer dan een drankje, het is uw visitekaartje van het bedrijf. Het blijft bij ons dan ook niet bij een aanbod in wijnen, wij trainen uw personeel op locatie of in ons proeflokaal en zorgen ervoor dat u uw omzet en marge ziet verhogen. Wij verzorgen trainingen op basis niveau en specialisten niveau. Uiteraard proeven we dan ook gelijk uw wijnselectie en vertellen we de storytelling van de wijnen wat u aan tafel kunt doorgeven.