Wie zijn wij?

OVER QEUZE

Qeuze is leverancier en importeur van wijnen, champagnes, sterke dranken & delicatessen. Wij leveren al sinds 2005 hoogwaardige, kwalitatieve en smaakvolle producten viaQeuze.com en aan de zakelijke markt ( link naar de zakelijke website ). Doordat wij vaak rechtstreeks bij de producent inkopen kunnen wij unieke producten en tegen scherpe prijzen leveren. We hebben een team van specialisten welke dagelijks bezig zijn met het behoud van kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen.

Bij Qeuze.com koopt u online de mooiste  wijnen, champagnes, sterke dranken en culinaire delicatessen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan accessoires en aanvullende producten. Kortom, alles om van te genieten! Vanuit een groot distributiecentrum in het midden van het land leveren wij via Buspro tal van producten in 24 landen. Al meer dan 10 jaar leveren wij hoge kwaliteitsproducten voor horeca, retail en business to business en sinds een aantal jaar ook via ons online platform Qeuze.com. Kies uit een uitgebreid assortiment van de lekkerste delicatessen met olijfolies, zalm en kaviaar van i’TRE, wijnen en trendy dranken zoals Gin. De beste producten zijn op Qeuze aanwezig om culinair te genieten. U ontvangt uw bestelling makkelijk en snel op het gewenste afleveradres. 

Geschiedenis

Qeuze is een onderdeel van de Buspro Group. Opgericht in 2004 door Bob de Jager en Robbert de Jager. Qeuze.com heeft zich ontwikkeld tot een platform binnen de culinaire markt. Wij leveren via de Qeuze webwinkel online aan de eindgebruikers maar ook rechtstreeks aan horeca, retail en business to business.

Merken en producten

Als er één markt continue in beweging is dan is dat wel de drank- en foodwereld. Nieuwe trends en hypes zijn snel geboren. We zien op dit moment een  enorme groei en opkomst in Gin maar ook vermouth en de inmiddels bekende lichte rosé wijnen. Qeuze is trendsetter op het gebied van verkoop van smaakvolle producten en merken binnen wijnen, sterke dranken, delicatessen en bijbehorende accessoires.

Qeuze.com garantie
De producten van Qeuze zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom geldt voor het complete assortiment de “Qeuze garantie”: 

• Samenwerking met betrouwbare leveranciers
• Betrouwbare betalingsmogelijkheden
• Bezorging via o.a. PostNL
• Snelle online en telefonische helpdesk

Uniek aanbod

Onze service staat bij ons bovenaan. U kunt bij ons terecht voor een advies, hulp en ondersteuning als het gaat om uw aankoop en bestellingen. Onze specialisten staan u graag te woord om te helpen met uw keuze. Niet alleen via mail maar ook WhatsApp, live chat en telefonisch. En mocht het nodig zijn om even af te spreken dan hebben wij een showroom waar wij u graag op afspraak willen verwelkomen. Wij leveren waar mogelijk binnen 24 uur in heel Nederland vanuit een groot magazijn in het midden van het land. Afhalen is ook geen probleem. U kunt dan gelijk onze showroom bekijken.

Wijn importeur

In 2014 is Qeuze ( onderdeel van de Buspro Group ) officieel geregistreerd als wijnimporteur. Met als gevolg dat er een samenwerking ontstond met diverse wijnhuizen uit verschillende landen. Wij importeren wijnen uit diverse landen zoals Zuid-Afrika en Frankrijk. Onze wijnen niet alleen te koop bij de online webwinkel van Qeuze maar ook te vinden in de horeca en business to business. Samen met onze fulfilment partner Buspro leveren wij dagelijks gekoelde en ongekoelde producten in Nederland via een eigen transportdienst en Post NL.

Qeuze lounge & kitchen

Ons hoofdkantoor in de Meern is een ware smaaksensatie. Door middel van een unieke lounge en keuken kunnen wij onze bezoekers een unieke beleving geven. Het geheel is ingericht door de beroemde binnenhuis ontwerper Eric Kuster en is voorzien van een lounge gedeelte, een keuken met chef’s tabel, een proeflokaal en wijnkamer. Regelmatig organiseren wij proeverijen, masterclasses en evenementen. Wij geven u graag een rondleiding als u een keer in de buurt bent.

Maatschappelijk verantwoordelijk

Qeuze ziet de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij houden bij het ondernemen rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Met de bouw van ons hoofdkantoor in De Meern is o.a. gekeken hoe we het beste energie kunnen besparen, maar ook gescheiden afval en ‘groen’ denken op elke afdeling. Zo werken wij met energie besparende lampen, bewegingssensoren, warmtebehoud via een intern systeem en streven wij naar een paperless administratie.

Lees meer over ons op onze nieuws & blog site nieuws.qeuze.com