Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Wie zijn wij?

OVER QEUZE

Qeuze is leverancier en importeur van wijnen, champagnes, sterke dranken & delicatessen. Wij leveren al sinds 2005 hoogwaardige, kwalitatieve en smaakvolle producten via Qeuze.com en aan de zakelijke markt. Doordat wij vaak rechtstreeks bij de producent inkopen kunnen wij unieke producten en tegen scherpe prijzen leveren. We hebben een team van specialisten die dagelijks bezig zijn met het behoud van kwaliteit en het inspelen op trends en nieuwe ontwikkelingen.

Bij Qeuze koop je online de mooiste wijnen, champagnes, sterke dranken en culinaire delicatessen. Al meer dan 10 jaar leveren wij producten van de hoogste kwaliteit aan horeca, retail en business to business en sinds een aantal jaar ook via ons online platform Qeuze.com. Kies uit een uitgebreid assortiment met de lekkerste delicatessen, van olijfolies, zalm en kaviaar van i’TRE tot wijnen en trendy dranken zoals gin en rum. Daarnaast hebben wij een groot aanbod accessoires en aanvullende producten. Kortom, allerlei producten om culinair van te genieten!

Producten en geschenken
Als er één markt continue in beweging is dan is dat wel de drank- en foodwereld. Nieuwe trends zijn snel geboren en wij streven ernaar hier steeds van op de hoogte te zijn. We zien op dit moment bijvoorbeeld een enorme groei op het gebied van (wijn)cocktails, de inzet van rum en de vraag naar laagalcoholische dranken. Qeuze is trendsetter op het gebied van verkoop van smaakvolle producten en merken binnen wijnen, sterke dranken, delicatessen en bijbehorende accessoires. Onze specialiteit is het aanbod van de vele pakketten waarin we al deze producten hebben samengebracht. Je vindt bij ons altijd een uniek geschenk.

Qeuze.com garantie
De producten van Qeuze zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom geldt voor het complete assortiment de “Qeuze garantie”. Dit betekent:
• Samenwerking met betrouwbare leveranciers
• Betrouwbare betalingsmogelijkheden
• Bezorging via o.a. PostNL
• Snelle online en telefonische helpdesk

Uniek aanbod
Service staat bij ons bovenaan. Je kan bij ons terecht voor advies, hulp en ondersteuning als het gaat om je aankoop en bestellingen. Onze specialisten staan je graag te woord om te helpen met jouw keuze. Niet alleen via mail maar ook via WhatsApp, live chat en telefonisch. En mocht het nodig zijn om af te spreken dan hebben wij een showroom waar wij je graag op afspraak willen verwelkomen. Wij leveren waar mogelijk binnen 24 uur in heel Nederland vanuit een groot magazijn in het midden van het land. Afhalen is ook geen probleem. Je kan dan gelijk onze showroom bekijken.

Wijnimporteur
In 2014 is Qeuze officieel geregistreerd als wijnimporteur. Met als gevolg dat er een samenwerking ontstond met diverse wijnhuizen uit verschillende landen. Wij importeren wijnen uit diverse landen zoals Zuid-Afrika en Frankrijk. Onze wijnen zijn niet alleen te koop bij de online webwinkel van Qeuze maar ook te vinden in de horeca en business to business.

Qeuze showroom
In ons hoofdkantoor in de Meern vind je een unieke showroom en uitgebreid proeflokaal. Het geheel is ingericht door de beroemde binnenhuisontwerper Eric Kuster. De ruimtes zijn bedoeld om je zintuigen te prikkelen en te inspireren. Dit kan bijvoorbeeld aan de chef's table in het proeflokaal waar er mogelijkheden zijn voor demonstraties en masterclasses. Wij geven je op afspraak graag een rondleiding.

Maatschappelijk verantwoord
Qeuze ziet de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij houden bij het ondernemen rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Met de bouw van ons hoofdkantoor in De Meern is bijvoorbeeld gekeken hoe we het beste energie kunnen besparen, maar ook gescheiden afval en ‘groen’ denken op elke afdeling. Zo werken wij met energiebesparende lampen, bewegingssensoren, warmtebehoud via een intern systeem en streven wij naar een paperless administratie.

Lees meer over ons op onze nieuws- en blogsite.