Webshop keurmerk

Onze visie

 

DE VISIE VAN QEUZE

Keuze met een Q van Quality

 

Tegenwoordig zijn we te druk om nog tijd door te brengen in de keuken, toch zijn we ervan bewust dat we lekker willen eten en drinken. Gelukkig kiezen we met z'n alle tegenwoordig wel voor kwaliteit. Qeuze is de oplossing voor iedereen die snel klaar wil zijn met shoppen en daardoor tijd besparen die je kan gebruiken om langer te genieten. 

Qeuze is een bedrijf dat je niet in een hokje kan stoppen. Wij zijn een combinatie van slijterij, eetwinkel en cadeauwinkel. Je vindt bij ons een assortiment van bekende merken, lokale ( ambachtelijke ) producten en een aantal eigen labels. De producten van Qeuze bestaan altijd uit 4 kenmerken: Uniek, kwaliteit, gemak maar vooral lekker!.  

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een speciaal horeca assortiment

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

√ Eigen merken
Wij importeren veel producten zelf.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Lekkere Qeuze

Lekkere Qeuze

Ons assortiment is gebaseerd op een aantal criteria. Het moet allereerst lekker zijn. Daarnaast ook nog eens uniek en het liefst in een mooie smaakvolle presentatie. Maar allemaal met de eigenschap dat het ontzettend lekker is en moeilijk elders (online) te koop is.  Kortom: Genieten dus.

 

Unieke Qeuze

Unieke Qeuze

Het assortiment is groot en direct in combinatie met elkaar te gebruiken. We verkopen niet alleen de wijn, maar ook de bijpassende pata negra en glazen. Voor de perfect serve bieden we niet alleen de gin, maar ook de tonic en bijbehorende cocktail accessoires. Dit maak het aanbod uniek. Voor alle producten geld dat we de oorsprong ( storytelling ) moeten kunnen vertellen. We kennen de leveranciers persoonlijk, daardoor staan we dicht bij het product. Een flinke uitdaging met meer dan 1500 producten.

 

Qeuze in kwaliteit

Qeuze voor kwaliteit

We willen zoveel mogelijk mensen bewust laten genieten van kwalitatieve smaken en producten. Het liefst ambachtelijk en van lokale leveranciers.  De enthousiaste medewerkers beschikken over de vereiste kennis en stralen ambacht uit. Persoonlijk contact staat voorop wanneer het op service aankomt. Het personeel weet waar ze over praten, dit geld voor de logistieke mensen maar ook voor de helpdesk en administratie.

 

Qeuze voor gemak

Qeuze voor gemak

De combinatie pakketten zorgen ervoor dat je een makkelijke Qeuze kan maken, niet alleen voor jezelf maar ook om weg te geven. Zo hebben wij de borrelbox. Een ideale box voor mensen met weinig tijd en die toch iets unieks op tafel willen zetten tijdens de borrel. Leuk voor jezelf maar ook perfect als cadeau.  

 

Wij leveren onze producten online aan de eindgebruikers, horeca, speciaalzaken en business to business. Wij geloven in een persoonlijke service en welken alleen met specialisten. Zowel ter ondersteuning van uw aankoop, de selectie van onze producten en ook op onze zakelijk afdeling. Via onze nieuwspagina kan je een kijkje nemen achter de schermen van onze zakelijke klanten en leveranciers. Ook zijn de specialisten regelmatig aan het woord over een product of leuke tips. Via live blogs en evenementen kan je meegenieten van de nieuwste smaken en producten.

 

Namens de directie wensen wij je een smaakvolle Qeuze.

Bob & Robbert 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.