Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

Wegens drukte bij onze vervoerders kan het zijn dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt. Geen tijd verliezen? Afhalen in Vianen is geen probleem.

 

Sterke drank voor de Horeca

Sterke dranken voor de horeca

Qeuze is een totaal aanbieder als het gaat om sterke dranken. Wij leveren klassiekers en trendy dranken binnen de horeca aan het café, bar, brasserie, restaurants en sportkantines. Wij hebben een groot aanbod in alle categorieën zoals Gin, Cognac en Whisky. Met bekende merken zoals Hennessy, Hendrick’s en Tanqueray. Maar ook zijn wij horeca leverancier van het merk VanDyck Spirits en de Nederlandse brandy Rooster & Wolf. Of het nu gaat om de dranken in de kroeg of de mooiste cognac na het diner, het is te koop bij Qeuze Zakelijk. Onze specialisten denken graag met u mee en u zult verbaasd zijn over de inkoopprijzen. Mocht u interesse hebben in onze spirits dan maken wij graag een afspraak met u. Dit kan natuurlijk in ons proeflokaal, maar we komen ook graag bij u langs. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail info@Qeuze.com of telefonisch via 030 6000355.

Onze sterke dranken voor in de horeca

Wat is de trend van deze zomer? Moeten wij ook ons aanbod in Gin vergroten? Bij Qeuze helpen we u graag verder met deze vragen. u kunt de sterke dranken al per stuk bij ons inkopen en wij denken graag met u mee. Wij volgen dagelijkse de nieuwste trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Met ons maakt u dus altijd de beste Qeuze

Cocktails en mixjes

Cocktails zijn IN. Niet alleen bij de trendy cocktailbar in Amsterdam of Rotterdam maar tegenwoordig overal in Nederland. Qeuze heeft een totaal aanbod in cocktail oplossingen. Van glazen tot speciale ginkruiden ( botanicals ) tot de Fever Tree Tonic waters. Door onze samenwerking met diverse cocktail shakers weten wij precies waar de behoefdes liggen en denken wij graag met u mee.

Training en advies

Hoe maak je de perfecte Mojito? Wat is een Long Island Ice Tes? Samen met onze cocktail shakers leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Met onze trainingen maakt u de perfect serve alsof u al jaren niks anders doet. Het zorgt niet alleen voor een professionelere uitstraling, de marge per drankje zal ook nog eens omhoog schieten.