Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Speciaalzaken

 

QEUZE VOOR DE SPECIALIST

Speciaalzaken en (online) winkels

 

Qeuze is al jarenlang de leverancier bij de Nederlandse speciaalzaken zoals viswinkels, cadeaushops en leverancier aan (online) winkels. Van kaviaar voor de viswinkels tot wijnen voor de slagerij en kaaswinkel. Onze specialisten denken graag met u mee over de invulling. Mocht u interesse hebben in onze producten dan maken wij graag een afspraak met u. Dit kan natuurlijk in onze Senslounge maar we komen ook graag bij u langs. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch via 030 6000355.

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een passend assortiment

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

√ Eigen merken
Wij importeren veel producten zelf.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Wijnen in de speciaalzaak

Dat voor voor wijnen alleen maar terecht kunnen bij de slijterijen en wijnwinkels is al lang achterhaalt. Een beetje speciaalzaak heeft een mooie wijn in het assortiment. Van viswinkel tot slagerij. Samen met onze wijnspecialisten geven wij een passend advies welke wijn het beste bij uw winkel en producten past. Ons aanbod is geschikt van huiswijn voor de kapper tot cadeau artikel bij de giftshop.

 

Fine food voor de extra verkoop

De inkopers van Qeuze zijn dagelijks op zoek naar de nieuwste trends op gebied van delicatessen. Van verse ham uit Spanje tot olijfolie van de boer uit Italië. Voor de selectie van deze producten is niet alleen de kwaliteit erg belangrijk, ook de uitstraling is bepalend voor het assortiment. Alle delicatessen van Qeuze zijn geschikt als cadeau artikel en als aanvulling in uw speciaalzaak.

 

Estoublon art deco

Cadeau artikelen voor elke toonbank

Over smaak valt te twisten, maar onze cadeau artikelen vallen wel heel goed in de smaak. Wij bieden een groot pakket aan speciale delicatessen in een cadeauverpakking. Vele daarvan hoeven niet verplicht gekoeld te blijven. Wat dacht je van de amandelen en olijfolie van i'TRE. Ideaal voor elke winkel als bijverkoop. Ons assortiment is dan ook te vinden bij kledingzaken, kappers en kookwinkels.

 

Fulfilment voor de online winkels

Qeuze is een onderdeel van de Buspro groep. Hierdoor kunnen wij een volledige fulfilment bieden voor uw  webwinkel. U hoeft alleen maar de artikelen toe te voegen en de order door te sturen naar onze verkoopbinnendienst. U heeft dus geen voorraden, verpakkingen en magazijn meer nodig om wijnen en andere producten te verkopen. Dan is de Qeuze snel gemaakt toch.

 

Training en advies

Uw wijnselectie is meer dan een drankje, het is uw visitekaartje van het bedrijf. Het blijft bij ons dan ook niet bij een aanbod in wijnen, wij trainen uw personeel op locatie of in ons proeflokaal en zorgen ervoor dat u uw omzet en marge ziet verhogen. Wij verzorgen trainingen op basis niveau en specialisten niveau. Uiteraard proeven we dan ook gelijk uw wijnselectie en vertellen we de storytelling van de wijnen wat u aan tafel kunt doorgeven.

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.