Webshop keurmerk

Relatiegeschenken

 

QEUZE IN RELATIEGESCHENKEN

Zakelijke klanten en instellingen

 

Al sinds januari 2005 zijn wij binnen de Buspro Group actief op de Business to Business markt. Onze producten zijn dan ideaal voor elke vorm van b2b. Van spaarprogramma tot incentive, van relatiegeschenk tot kerstpakket. Binnen elk segment van ons aanbod hebben wij een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een mooie fles champagne, heerlijke olijfolie of juist een luxe whiskey of cognac. Mocht u interesse hebben in onze producten dan maken wij graag een afspraak met u. Dit kan natuurlijk in onze Senslounge  maar we komen ook graag bij u langs. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch via 030 6000355.

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Altijd een passend cadeau in elk budget

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

Speciale wensen
Vele mogelijkheden en oplossingen.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Cadeau artikelen

Cadeau artikelen

Met meer dan 3000 artikelen in het assortiment hebben wij een groot aanbod in mooie cadeau artikelen. Wij kunnen onze producten altijd aanpassen naar de wensen van de klant. Niet alleen de verpakking is hierbij een optie, ook het toevoegen van een logo of persoonlijk bericht. Door de samenwerking met Buspro als Fulfilment kunnen wij alle pakketten rechtstreeks aan de eindgebruiker sturen.

 

wijn relatiegeschenk

Relatiegeschenken

Het blijft elk jaar weer een uitdaging om het juiste geschenk te vinden voor de Kerst of andere gelegenheid. Speciaal hiervoor hebben wij bij Qeuze een mooi assortiment samengesteld met de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van eten en drinken. Wij bieden een breed aanbod in luxe en trendy producten zoals cognac, whiskey en vers gerookte zalm met bijpassende wijnen.

 

black & bianco gifts

Incentives en spaarprogramma’s

Op zoek naar een leuke incentive of producten voor uw spaarprogramma ? Qeuze kan u hiermee zeker verder helpen. Binnen de Buspro Group verzorgen wij de fulfilment van onze culinaire producten, tevens kunnen wij vanuit hun afdeling ook meedenken over de ontwikkelingen van een eigen spaarprogramma of incentive voor uw klanten en relaties. Hierdoor nemen wij een hoop extra werk bij u weg.

 

Volledig ontzorgen in fulfilment

Qeuze is een onderdeel van de Buspro groep. Hierdoor kunnen wij een volledige fulfilment bieden voor uw  relatiegeschenken. Wij verzorgen niet alleen de inkoop, verpakking en handelingen van het samenvoegen, maar ook de (gekoelde) bezorging in de hele Benelux. Uiteraard kunnen wij ook nog een persoonlijk kaartje of boodschap toevoegen.

 

Eigen logo en persoonlijke boodschap

Speciaal voor de relatiegeschenken maken wij producten ook op maat. Van een verpakking volledig in het huisstyle tot het logo op de olijfolie fles. Alles is mogelijk. Ook als het gaat om samengestelde producten, bijvoorbeeld een fles wijn in eigen verpakking met een persoonlijke brief en afgeleverd bij de klant thuis. Voor deze extra service werken wij samen met Buspro. Met deze tool maken wij uw relatiegeschenk nog meer bijzonder. Er zijn al mogelijkheden vanaf kleinere aantallen, wij informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden.

 

Proeverijen en advies

Een relatiegeschenk is meer dan alleen maar een fles wijn, het is uw visitekaartje van het bedrijf. Het blijft bij ons dan ook niet bij een aanbod in wijnen of ander product. Met een team van specialisten zoeken wij samen met u als opdrachtgeve naar de perfect match tussen uw wensen en het aanbod. Uiteraard vullen deze wensen aan met een persoonlijk bericht, kaartje of zelfs bedrukking van het bedrijfslogo.

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.