Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Proeflokaal | Zakelijke culinaire experienceKwaliteit.Genieten.Smaak.

Welkom in de wereld van eten en drinken in het midden- en hoog segment. Qeuze proeflokaal is er voor de zakelijke klanten. Een experience waar beleving en smaak centraal staat. Alles op gebied van wijnen, sterke dranken en delicatessen. Horen, zien, ruiken en proeven, dat zijn de vier zintuigen die centraal in het proeflokaal van Qeuze. Een stijlvolle showroom vol belevingen. Regelmatig organiseren wij samen met de specialisten de mooiste masterclasses, trainingen en proeverijen. Wij maken graag een afspraak om ja rond te leiden in de mogelijkheden van de Qeuze De showroom geeft een mooi overzicht van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Qeuze.

 

Midden Nederland

Sinds 2020 zijn wij gevestigd in het midden van Nederland in Vianen. Een experience met vele mogelijkheden. Van proeverijen, workshops en cursussen tot de ontvangst van klanten in een bijzondere omgeving. In de showroom vindt u het aanbod aan wijnen, delicatessen en spirits. Wij maken graag een afspraak om je rond te leiden. Wij zijn maandag tm vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch op 030 6000355.

Innovaties

INNOVATIES

Ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties op gebied van drinken en borrelen. In ons proeflokaal zijn vele trendy merken terug te vinden zoals BAR collection, Casas Patronales en i’TRE delicatessen.

Cavino royal

INSPIRATIE

Ons proeflokaal is een bron van inspiratie op culinair vlak en is volledig gericht op de horeca, resellers en business to business. Een compleet aanbod voor het borrelmoment.

Masterclasses

MASTERCLASSES

Regelmatig laten wij de specialisten aan het woord in onze masterclasses om samen met onze gasten de ultieme beleving achter een product te krijgen. Dit alles onder leiding van productspecialiste Annick Bakker.

Trainingen

TRAININGEN

Het proeflokaal wordt regelmatig ingezet als trainingscentrum voor onze horeca klanten. Personeel leert de wijnkaart kennen, coctails maken en delicatessen proeven.