Webshop keurmerk

Qeuze proeflokaal & showroom

 

QEUZE PROEFLOKAAL & SHOWROOM

Proeven met de specialisten

 

Welkom in de wereld van eten en drinken in het midden- en hoog segment.  Qeuze proeflokaal ier er voor de zakelijke klanten. Een experience waar beleving en smaak centraal staat. Alles op gebied van wijnen, sterke dranken en delicatessen. Horen, zien, ruiken en proeven, dat zijn de vier zintuigen die centraal in de Senslounge van Qeuze. Een stijlvolle showroom vol belevingen. Deze unieke venue beschikt luxury lounge, bar en proeflokaal. Een ‘hidden treasure’, centraal gelegen in De Meern. Regelmatig organiseren wij samen met de specialisten de mooiste masterclasses, trainingen en proeverijen. Wij maken graag een afspraak om u rond te leiden in de mogelijkheden van de Qeuze  De showroom geeft een mooi overzicht van alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Qeuze.
Sinds 2012 zijn wij gevestigd in het midden van Nederland in De Meern. Een experience met vele mogelijkheden. Van proeverijen, workshops en cursussen tot de ontvangst van klanten in een bijzondere omgeving. In de showroom vindt u het aanbod aan wijnen, delicatessen en spirits. Wij maken graag een afspraak om u rond te leiden. Wij zijn maandag tm woensdag geopend op afspraak . Donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch op 030 6000355. Klik hier voor de adresgegevens.

 

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een speciaal horeca assortiment

 

√ Scherpe prijzen
Informeer naar de speciale inkoopprijzen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

√ Eigen merken
Wij importeren veel producten zelf.

 

√ Ruime keuze
Meer dan 3000 producten leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Qeuze Proeflokaal 'The Senslounge' de Meern

Innovaties

Qeuze is altijd op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties op gebied van eten en drinken. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en bieden dan ook innovatieve producten. Van Gin tot kaviaar. In de showroom zijn vele merken terug te vinden zoals BAR collection, Grande Provence, Estoublon en i’TRE delicatessen. Een ware smaaksensatie op gebied van wijnen, sterke dranken en de mooiste delicatessen.

 

Qeuze Proeflokaal 'The Senslounge' de Meern

Inspiratie

De showroom is er voor de zakelijke markt in de breedste zin. Wij leveren onder andere aan Horeca, Retail en Business to Business. Samen met een groep specialisten richten wij ons op de inkoop en verkoop van bijzondere wijnen, sterke dranken en de mooiste delicatessen.  Wij denken graag met u mee. Dit gaat verder dan alleen maar de producten. Zo ontwerpen wij de wijnkaart, speciale verpakkingen en zelfs het glaswerk is bij ons te bestellen.

 

Qeuze Proeflokaal 'The Senslounge' de Meern

Masterclasses

Regelmatig laten wij de specialisten aan het woord in onze masterclasses en proeverijen. Wij laten wijnmakers, producenten en merken aan het woord om samen met onze gasten de ultieme beleving achter een product te krijgen. Wij verzorgen en ontwikkelen de meest uiteenlopende Masterclasses en trainingen onder leiding van wijnspecialiste Annick Bakker.  Lees hier meer over de verschillende trainingen.

 

 

Hoe moet je een wijnkaart lezen? Hoe maak je de perfect serve cocktail ? De perfecte koffie zetten… Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens een van onze professionele trainingen, workshops en masterclasses. Samen met onze specialisten en vakmensen uit de handel organiseren wij regelmatig dergelijke cursussen. Want bij Qeuze stopt het niet bij de verkoop van het product. Wij organiseren onder andere wijntrainingen, cocktail masterclasses en culinaire workshops op maat. Ideaal om uw horeca personeel op een hoger niveau te krijgen of gewoon als activiteit voor uw organisatie..
Onze trainingen en masterclasses zijn geschikt voor horeca, retail en business to business. Alle trainingen zijn op niveau van basis tot professional. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte voor nieuwe ontwikkelingen en inschrijvingen. U kunt ook direct contact met ons opnemen als u vragen heeft. Mail ons dan via zakelijk@qeuze.com.

 

Qeuze Proeflokaal wijntrainingen
Qeuze Proeflokaal 'The Senslounge' masterclass
Qeuze Proeflokaal 'The Senslounge' cocktail workshop

 

Qeuze Proeflokaal the Senslounge
Qeuze Proeflokaal the Senslounge
Qeuze Proeflokaal the Senslounge

 

Qeuze Proeflokaal the Senslounge
Qeuze Proeflokaal the Senslounge

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.