Webshop keurmerk

 Private label

PRODUCTEN MET EEN EIGEN LABEL.

In ons Foodlab heeft u de mogelijkheid om een eigen product te ontwikkelen.

Hoe leuk is het om een olijfolie weg te geven met uw eigen logo of tekst erop? Maak uw cadeau of product persoonlijk door de uitstraling en het etiket aan te passen met uw actie, promotie of bedrijfslogo. In het Foodlab van Qeuze is dat vanaf nu mogelijk, wij helpen u van A tot Z met het opzetten en ontwikkelen van uw wensen.


 

Private label olijfolie

Uw logo op een fles olijfolie of ander culinair product

Bent u op zoek naar een smaakvolle manier om uw bedrijf extra te promoten? Met de private label producten van Qeuze zal dit zeker gaan lukken. Wij verzorgen uw product vanaf de producent tot en met het eindresultaat.

 

 

Producten met eigen label

Een van de oudste manieren van communiceren is via flessenpost, een bericht werd in een fles gedaan en verstuurd via het water. Met onze message on a bottle draaien we deze manier van communiceren om. We plaatsen de boodschap niet in de fles maar op de fles. Of het nu gaat om een bedrijfslogo of tekst, alles is mogelijk. Een communicatie middel wat langdurig blijft hangen.

 

 

Speciaalzaken

Culinaire kwaliteit

Naast de communicatie op de fles is ook de kwaliteit erg belangrijk bij onze private labels. Het is namelijk een versterking van uw merk. Een goede smaak is een bevestiging van uw kwaliteit als merk. Wij werken dan ook alleen maar met de beste producten die we vaak terug vinden bij de betere horeca en in de keuken van de sterrenchef. Van wereldberoemde olijfolie tot eigen kaviaar. Van een Nederlandse Gin tot de mooiste chocolade.

 

 

Private label

STAP 1: 

DE INHOUD

Naar welke smaaksensatie met eigen logo bent u op zoek? Samen met onze specialisten denken wij graag met u mee. Wij bieden een groot aanbod aan heerlijke delicatessen, dranken en andere smaakvolle producten van een hoogstaande kwaliteit. Een aantal voorbeelden: Olijfolie, Azijn, Specerijen, Zoete delicatessen, Gin, Rum, Likeuren.

Private label

STAP 2:
VERPAKKING

Welke verpakking past het beste bij het gekozen product? Kiezen we voor een originale apothekers fles of toch voor een strak design. Naast de inhoud van het product stellen wij ook hoge eisen aan de verpakking. Met diverse glasleveranciers kunnen wij direct inspelen op de wensen van de klant. Van de robuuste apothekers fles tot de design fles van i’TRE. Daarnaast bieden wij vele mogelijkheden in cadeau verpakkingen inclusief een eventuele persoonlijke opdruk of in de huisstijl van het bedrijf.

Etiket ontwerpen 

STAP 3:
HET ETIKET

Wij ontwikkelen een etiket dat volledig past in de huisstijl van uw bedrijf of promotie. Uiteraard is het ook mogelijk om dit zelf aan te leveren. Als we de fles en de inhoud bepaald hebben dan gaan we in stap 3 over naar het design van het etiket. Wij hebben hiervoor een eigen afdeling als het gaat om vormgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om het ontwerp zelf aan te leveren of kies 1 van de vaste etiketten waar wij het logo in kunnen verwerken.

Meer weten over de mogelijkheden? 

Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.