Sauzen voor chefs door chefs. In 2015 besloten twee professionele koks om een ​​sausbedrijf te starten. Een bedrijf dat de beste sauzen levert op basis van hun jarenlange kookervaring, culiniaire reizen en passie voor smaken. De verkopen in Nederland waren ook een schot in de roos en voordat ze het wisten hadden ze meer dan 900 verkooppunten in 4 landen.

Zowel in de professionele als in de thuismarkt won Saus.Guru snel naam. Met hun samenwerkingen met Michelin-sterrenkoks en hun constante zoektocht naar nieuwe en trendy smaken, toont de collectie nu meer dan 45 producten. Gespecialiseerd in BBQ-sauzen, marinades en glazuren, groeide de totale collectie snel. Het bestaat nu uit een Aziatisch sausassortiment, een beruchte HOT sauce-collectie, glazuren, toppings en dressings.

Qeuze en Saus.guru zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf heden zijn alle sauzen van Saus.guru te koop bij Qeuze. Wij verkopen de sauzen via de webwinkel maar ook via ons zakelijk platform. Meer weten ? Klik dan op deze link om het hele assortiment te bekijken. Mocht je meer willen weten over de zakelijke mogelijkheden dan kan je ons het beste even mailen via zakelijk@qeuze.com.