Een goed boek bevat meerdere hoofdstukken en af en toe begint een nieuw hoofdstuk met een warm gevoel waarin passie en enthousiasme samen komen. Dit gevoel heb ik sinds de eerste keer dat ik een aantal weken geleden binnen kwam lopen bij Qeuze in De Meern.

Vandaag is mijn eerste dag en wat is het een feest om te mogen werken met heerlijke wijnen als Grande Provence uit Western Cape -Zuid-Afrika en Chateau d’Estoublon uit de Provence -Frankrijk. Maar ook de smaakvolle delicatessen van i’TRE, waaronder ambachtelijk gerookte zalm, kaviaar, chocolade en niet te vergeten delicate olijfolie. En dat is nog maar een klein gedeelte van ons assortiment.

Het voelt goed om door de jaren heen vanuit de gastronomie via whisky, Cognac & wijn en niet te vergeten mooie jaren in de koffiebranche terecht te komen in het mekka van Wine, Spirits & Fine Food. Het voelt bij Qeuze als een warme jas en dat is natuurlijk erg toepasselijk met deze koude dagen.

Ben je nieuwsgierig naar mijn nieuwe Qeuze? Ik maak graag een afspraak met je voor een kennismaking in ons proeflokaal ‘The Senslounge’ om onder het genot van een heerlijke espresso of een mooi glas wijn te ontdekken wat wij je te bieden hebben. Je kunt me bereiken via robert.heida@qeuze.com.

Robert Heida
Sales Manager Qeuze