Webshop keurmerk

Over ons

Laatste nieuws

Even voorstellen

Qeuze spreek je uit als Keuze, maar dan met een Q van Quality. Wij omschrijven onszelf het liefst als culinair warenhuis. Je kunt ons zien als de beste versie van je lokale slijterij, delicatessenwinkel én cadeauwinkel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van smaak, kwaliteit en verhaal. Naast bekende merken bieden wij ook lokale ambachtelijke producten en producten vanuit eigen import.

Qeuze zakelijk

Het assortiment

Binnen ons assortiment vind je de beste ingrediënten voor elk culinair moment. We verkopen daarom niet alleen de wijn, maar bieden daarbij bijpassende delicatessen en de juiste wijnglazen. En voor de perfect serve bieden we naast de gin ook de tonic en bijbehorende cocktailaccessoires. Dit maak het aanbod van Qeuze uniek.

  


 

 

Geschiedenis

Geschiedenis

Qeuze is een onderdeel van de Buspro Group. Opgericht in 2005 door Bob de Jager en Robbert de Jager. Buspro heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd als het verkoopkanaal binnen de Business 2 Business markt. Dit heeft tot vele grote successen binnen Nederland, maar ook in Europa gezorgd. Buspro werkt onder andere voor Samsung, Panasonic en Nikon. Sinds 2005 zijn wij actief in de verkoop aan Business 2 Business van wijnen, champagne en delicatessen. Begin 2016 zijn daar spirits bijgekomen. Lees meer over de geschiedenis >>

Importeur van wijnen

Wijnimporteur

Qeuze is in 2014 ontstaan door de enorme groei in wijnen, spirits en delicatessen. Samen met een team aan specialisten kunnen we een volledig assortiment aanbieden aan de horeca, retail en Business 2 Business. Buspro heeft hierbij de rol van fulfilment. Qeuze officieel geregistreerd als wijnimporteur. Met als gevolg dat er een samenwerking ontstond met diverse wijnhuizen uit verschillende landen. Hierbij staat logistiek centraal om vanuit het midden van het land direct binnen 24 uur te kunnen leveren. Wij importeren wijnen uit diverse landen zoals Zuid-Afrika en Frankrijk.

  


 

 

 

 

Merken en producten

De markt is voortdurend aan veranderingen onderhevig. De klant is steeds minder grijpbaar en heeft bovendien steeds meer macht. Een merk dient dan ook behoorlijk innovatief te zijn om zich te kunnen onderscheiden in het concurrentielandschap op de Nederlandse markt. Qeuze is trendsetter op het gebied van verkoop van smaakvolle producten en merken binnen wijnen, spirits en delicatessen voor zowel de zakelijke markt, retail en horeca. Wij zijn onder andere verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland van het wijnhuis Grande Provence, Estoublon en het delicatessen merk i’TRE.

 

Qeuze Senslounge

Qeuze Proeflokaal

Welkom in de wereld van eten en drinken in het midden- en hoog segment. het proeflokaal is er speciaal voor onze zakelijke klanten. Een experience waar beleving en smaak centraal staat. Alles op gebied van wijnen, sterke dranken en delicatessen. Horen, zien, ruiken en proeven, dat zijn de vier zintuigen die centraal staan in de Senslounge van Qeuze. Een stijlvolle showroom vol belevingen.

 

Qeuze zakelijk

Zakelijk kopen bij Qeuze

De producten van Qeuze zijn perfect om ook zakelijk te gebruiken. Wij leveren o.a. aan vele horeca gelegenheden, winkels en business to business. Ons zakelijke team staat klaar om je verder te helpen met een passende offerte en een deskundig advies. Wij denken graag met u mee als het gaat om de invulling van uw drankenkaart, schappenplan en relatiegeschenken. Ook voor de promotionele ondersteuning bent u bij Qeuze op het juiste adres. Lees hier meer >>

 

Maatschappelijk verantwoordelijk

Qeuze ziet de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij houden bij het ondernemen rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Met de bouw van ons hoofdkantoor is o.a. gekeken hoe we het beste energie kunnen besparen, maar ook gescheiden afval en ‘groen’ denken op elke afdeling. Zo werken wij met energie besparende lampen, bewegingssensoren, warmtebehoud via een intern systeem en streven wij naar een paperless administratie.