Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Olijfolie met private label

Private label 

WIJ REGELEN HET GEHELE PROCES VAN A TOT Z 

Een eigen olijfolie al vanaf 120 stuks

Olijfolie is populair! We zien de laatste jaren een enorme groei in het gebruik van olijfolie in de culinaire wereld. Niet alleen is het veel gezonder, het is ook nog eens lekkerder. Samen met onze specialisten hebben wij een aantal hele bijzondere en lekkere olijfolies geselecteerd welke ideaal zijn om mee te bakken, maar ook voor de salades, dressings en om het brood mee te dippen. Wij werken met olijfolie uit diverse landen zoals Frankrijk, Italie en Spanje. Een brede keuze in elke prijsklasse. En vanaf nu is het ook nog eens mogelijk om je favoriete olijfolie op eigen label te krijgen.

Een olijfolie van top kwaliteit onder je eigen merknaam was nog nooit zo makkelijk. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Ook kunnen we de verzendingen voor je verzorgen. Wij werken met diverse soorten en maten flessen, bepalen samen de olijfolie welke het beste geschikt is voor jou wensen en zorgen ervoor dat de professionele etiketten tevens de juiste wettelijke gegevens bevatten. Onze olijfolie met je eigen merk is ideaal voor de horeca om zo een eigen olie op tafel te serveren, maar ook als relatiegeschenk of als extra omzet bij de speciaalzaken.


VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VOOR OLIJFOLIE OP EIGEN LABEL

Olijfolie in de horeca

Olijfolie voor de horeca

Onze olijfolie met eigen label komen we in de horeca steeds vaker op tafel tegen als een gezonde en lekkere dip voor bij het brood. 

olijfolie met eigen etiket

Olijfolie als relatiegeschenk

Met olijfolie geef je niet alleen iets bijzonders, je schenkt het diegene letterlijk. Met een speciaal etiket maak je het cadeau helemaal uniek. 

olijfolie met eigen etiket

Je eigen olijfolie verkopen

Heb je al een eigen merk en wil je dit verder uitbreiden, dan is onze olijfolie een smaakvolle aanvulling. Voor de juiste combinatie met je huidige assortiment gaan we graag om de tafel zitten.   

olijfolie met eigen etiket

Voor een bijzonder moment

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor een bijzonder moment? Wat dacht je van olijfolie met daarop je eigen tekst, wij kunnen het voor je regelen!


HOE WERKT HET?

olijfolie met eigen etiket

Kwaliteit

Bij Qeuze gaan we altijd voor kwaliteit. Alle producten die we aanbieden worden uitvoerig door onze specialisten en proefpanels beoordeeld. Niet alleen technisch moet een product in orde zijn, ook de smaak moet goed zijn. Wij leveren olijfolie uit diverse landen zoals Frankrijk, Italië en Spanje.  

olijfolie met eigen etiket

Design

Bij een private label gaat het niet alleen om een goede kwaliteit van het product zelf, ook de uitstraling is belangrijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan soorten flessen en verpakkingen. Ook werken we samen met een designbureau om het perfecte label voor je te ontwerpen mocht je deze nog niet hebben. 

olijfolie met eigen etiket

Gemak 

Een olijfolie met eigen etiket klinkt misschien als veel werk waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen door de productie van A tot Z te verzorgen. Van het ontwerp en de selectie van de olijfolie tot het vullen, ontwerpen en de fulfilment van het proces. Het is zelfs mogelijk om het eindproduct direct bij de klant te laten leveren. Maak gerust een keer een afspraak in ons proeflokaal voor een vrijblijvend gesprek. 

olijfolie met private label

olijfolie met private label

olijfolie met private label

MEER WETEN

Wij helpen je graag verder

Ben je ook van plan om een eigen olijfolie op de markt te zetten of wil je een olijfolie met private label laten maken als give-away? Wij zijn bereikbaar via 030-6000355 of via mail zakelijk@qeuze.com. Wij maken graag een afspraak met je in onze showroom waar je van harte welkom bent om de mogelijkheden te bespreken.