Webshop keurmerk

Glazen bedrukken

Glazen bedrukken

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Glazen bedrukken met logo

Bij Qeuze zorgen we ervoor dat iedereen bij elke slok even aan je denkt. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van onze dranken en wijnen, maar ook omdat we je logo of tekst op het glas kunnen zetten. Wij hebben een groot aanbod in glaswerk en porselein die direct geschikt zijn voor het bedrukken met jouw naam, tekst of logo. Dit kunnen wij naar wens graveren of bedrukken voor het mooiste resultaat.

Meer winst

Het bedrukken van glazen met eigen logo ziet er niet alleen professioneel uit, het zorgt ook voor een hoger winstpercentage. Door het logo op de juiste plaats te drukken weet men achter de bar precies tot hoe ver zij mag schenken, dat kan tot 20% extra winst per glas resulteren, een goede investering dus.

Glaswerk met logo

Speciaal voor onze zakelijke afdeling hebben wij ook de mogelijkheid om ons glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Hierdoor krijg je een stukje herkenning terug en maakt het de wijn nog meer bijzonder. De glazen die wij bedrukken zijn via transferdruk. Een techniek waarbij het logo en de kleuren lang op het glas blijven. Vraag onze binnendienst voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via info@qeuze.com.

Online glazen bestellen

Bij Qeuze.com weten we maar al te goed hoe kwetsbaar het glaswerk kan zijn. Wij verpakken onze wijnglazen dan ook in een speciale verpakking met extra veel bescherming. Hierdoor kunnen onze pakketten tegen een stootje, en dat is toch wel handig bij het versturen. Mocht je het glaswerk toch liever ophalen dan is dat geen probleem. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.